Concurs de fotografii de vacanţă

De Mihai Vintilă 13 Ianuarie 2010, 00:00 Cultura Brailei
Concursul se va adresa turiştilor care au petrecut vacanţa atât în ţară, cât şi în străinătate, în timpul sezonului de iarnă şi care au surprins instantanee, peisaje, suveniruri foto din vacanţa lor... o provocare pentru cei care au un aparat foto şi în acelaşi timp dorinţa de a-l folosi într-un motiv creativ!

Concursul se adresează tuturor celor pasionaţi de arta fotografică, indiferent de vârstă, ocupaţie, statut social, sex sau naţionalitate.

Mai mult decât o serie de instantanee, ne dorim ca fotografiile să vorbească despre destinaţiile în care turiştii români au călătorit prin intermediul unei agenţii de turism membre ANAT, prin compoziţii cât mai inedite, care se vor structura în două categorii:
- Vacanţă în Ţara mea (titlul Programului Special ANAT, ce se va lansa pe 30 ianuarie, la Forumul Naţional de Turism cu acelaşi nume - Eforie Nord ) şi
- Vacanţă în străinătate

Invităm turiştii români să ne povestească ceva din Vacanţa lor, în imagini... pe care să ni le trimita accesând secţiunea concurs-foto de pe site-ul www.anat.ro precizând destinaţia reflectată în fotografie şi numele agenţiei de turism cu care au călătorit (detalii în Regulamentul Concursului, publicat pe site).

Concursul va fi jurizat iar Premiile sunt atractive şi constau, desigur, în minivacanţe oferite de agenţiile de turism membre ANAT!

În prima fază, între 15 şi 25 februarie - va vota publicul, apoi va urma jurizarea, care va fi efectuată de către membrii Comisiei. Votul publicului va reprezenta 50%, iar votul comisiei diferenţa de 50%.

Câştigătorii fiecărei secţiuni vor fi desemnaţi la sfârşitul lunii februarie 2010.

Amănunte privind condiţiile de participare, jurizarea, criteriile de selectare a fotografiilor şi premiile puse în joc se pot regăsi pe site - www.anat.ro/concurs-foto.

 

Autor Mihai Vintilă 13 Ianuarie 2010, 00:00 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate