Festivalul concurs „Intâlnirea epigramiștilor” și-a desemnat câștigătorii

De Redactia 30 Septembrie 2019, 13:47 Cultura Brailei

Mihai MolesagEpigramistul tulcean Mihai Moleșag a câștigat Marele Premiu al celei de a XXXII-a ediţii a Festivalului Concurs „Întâlnirea epigramiştilor”, manifestare desfășurată la Brăila, la finele săptămânii trecute, în organizarea Casei de Cultură a Municipiului Brăila și Clubului Umoriştilor Brăileni (C.U.B.) „Ştefan Tropcea”.

În cadrul  Galei Laureaţilor, sîmbătă, la Sala „Avantgarde” a Teatrului „Maria Filotti”, au mai fost premiați Ionuț Daniel Țucă (Medgidia, Constanța), care a obținut locul I, Nichi Ursei (Rîmnicu Vîlcea) – locul II, Elis Râpeanu (București) – locul III, Mihai Batog Bujeniță (Iași), David Valentin (Orăștie, Hunedoara), Stelică Romaniuc (Ploiești), Alex Ștefam Sașa (Câmpina), Any Drăgoianu – (Țînțăreni, Gorj) și Cătălina Orșivschi (Vama, Suceava).

participanți evenimentPremiul special al revistei Țeapa la cub a fost acordat epigramistului Gheorghe Constantinescu (Brașov).

Gala Laureaților a reunit câştigătorii concursului lansat în luna iunie a acestui an, provocare la care au răspuns 62 de epigramişti din ţară şi din străinătate, care au trimis 248 de epigrame, câte două pentru fiecare dintre temele „Dusul de nas” şi „Gol”.
Spectacolul a cuprins suite de epigramă şi poezie umoristică, condimentate cu muzică, în interpretarea grupului Lyra din Măcin, cantautorilor Adelina Mihai şi Dumitru Popescu şi a fost prezentat de Raul Brebu, realizatorul Matinalului de la Radio „Magic FM” București.

Manager
Emanoil CIUCAȘU

 

Autor Redactia 30 Septembrie 2019, 13:47 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii