Bookland Braila aruncat intr-o margine de mall

De Mihai Vintilă 29 Noiembrie 2012, 13:50 Cultura Brailei
Bookland, evenimentul care se desfasoara zilele acestea in Promenada Mall Braila, a fost "aruncat" intr-o parte a galeriei unde traficul pietonal este foarte redus. Daca anul trecut pietonii puteau merge printre standurile de carti si alege ceea ce erau interesati acum acest lucru nu mai este posibil.

Pentru a intelege cum si-a batut joc o conducere incompetenta de un eveniment cultural trebuie sa va spunem ca vecinii standurilor Bookland sunt doua spatii comerciale inchise si Elvila care vinde mobila!

Intrarea secundara care deserveste targul de carte este cea din partea stanga intrarii Carrefour. Vizitatorii pot ajunge la Bookland si daca merg prin galeria colerciala spre zona de garantii a marelui hipermarket. De acolo pot observa standurile de carti.

Este pacat pentru cultura ca o astfel de manifestare este tratata ca o anexa si nu ca o modalitate de promovare. Uneori e greu sa intelegi concepte de marketing cand nivelul tau intelectual e la genunchiul broastei iar numarul cartilor citite e mai mic decat numarul degetelor de la o mana.

 

Autor Mihai Vintilă 29 Noiembrie 2012, 13:50 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate