Teatru pentru copii la Biblioteca Judeteana Braila

De Alexandrina Iordache 18 Martie 2014, 23:17 Cultura Brailei

Biblioteca Judeteana ”Panait Istrati” Braila aduce la cunostinta ca joi, 20 martie 2014, la ora 16.00, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului pentru Copii şi Tineret, la Secţia de Copii a bibliotecii va avea loc prima întâlnire a Clubului de teatru "Mini-Ambiţioşii".

Detalii referitoare la activitatea trupei de teatru pentru copii ofera comunicatul de presa primit de la biblioteca: Se caută copii talentaţi, între 7 şi 10 ani, pentru a pune în scenă un mic spectacol. La întâlnirea de joi, copiii sunt rugaţi să pregătească o poezie sau un fragment dintr-o poveste prin care să demonstreze că au dicţie, capacitate de memorare şi expresivitate.

Clubul va organiza întâlniri săptămânale şi doreşte să creeze o trupă de teatru, cu ajutorul căreia copiii să înveţe să aibă încredere în sine într-un mod foarte distractiv.

În această trupă copiii nu devin actori profesionişti, dar reușesc să-și dezvolte creativitatea, imaginația şi spiritul de echipă. Este o formă de educaţie non-formală prin care Biblioteca doreşte să  atragă în jurul ei cât mai mulţi copii.

 

Autor Alexandrina Iordache 18 Martie 2014, 23:17 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate