Armanda Filipine, debut editorial cu volum propriu „Poezia și râuri de cafea”, în cadrul Salonului literar Axis Libri de la Galați

De Virgil Andronescu 23 Octombrie 2019, 19:08 Cultura Brailei

afisÎn cadrul Salonului Literar „AXIS LIBRI” din ziua de 24 octombrie 2019, orele 17, vor avea loc lansări de cărţi, o prezentare a unui roman al unui scriitor marocan şi un moment artistic susţinut de actriţa brăileană Wanessa Radu.

Mai exact, Virginia Chiriac, de la Focşani, va lansa volumul „Cărţi şi autori”, o culegere de recenzii de carte, apărută la Ed. Lucas din Brăila, brăilencele Violeta Craiu şi Armanda Filipine ne vor bucura cu două cărţi de poezie, „Alidada” (Ed. Tipo Moldova), respectiv „Poezia şi râuri de cafea” (Ed. Olimpias), gălăţeanul Coriolan Păunescu revenind cu o carte în două limbi Poezia, „Eterna mirare”, tradusă în limba rusă („Vecinoe udivlenie”) de către aceeaşi doamnă Virginia Chiriac.

Romanul „Pâinea neagră” a marocanului Omar Seddiki este tradus în limba română din limba franceză tot de Virginia Chiriac. Scriitorul Sterian Vicol va fi oaspetele special al celor patru buni prieteni ai domniei sale.

Moderatorii acestei ediţii a Salonului Axis libri vor fi Corina Dobre, Geta Eftimie şi A.G. Secară.

 

Autor Virgil Andronescu 23 Octombrie 2019, 19:08 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii