Armoniile Dunarii : a doua editie a concursului national de muzica usoara pentru copii

De Alexandrina Iordache 22 Martie 2011, 20:44 Cultura Brailei
Consiliul Judetean Braila si Scoala Populara de Arte si Meserii "Vespasian Lungu" organizeaza editia a II-a a concursului national de muzica usoara pentru copii "Armoniile Dunarii". Concursul se desfasoara la Braila, Casa Tineretului, str. Calarasilor nr.54, in perioada 15-16 aprilie 2011 si are ca principal obiectiv descoperirea, lansarea,  promovarea si stimularea tinerelor talente interpretative, in domeniul muzicii usoare romanesti.

Concursul este structurat pe trei categorii de varsta, pentru elevii si absolventii scolilor populare de arte, ai scolilor si liceelor din tara: 7  - 10 ani; 11 – 14 ani si     15 – 18 ani. Inscrierile se fac pana pe data de 11.04.20011, iar concurentii admisi in urma preselectiei  vor prezenta in concurs doua melodii de muzica usoara din care una va  fi din repertoriul muzicii usoare romanesti. Juriul concursului va fi format din compozitori, profesori specialisti si personalitati din domeniul muzicii usoare romanesti.

Tuturor concurentilor li se vor oferi diplome de participare, iar laureatii concursului vor primi diplome si premii in bani in valoare totala de 2.800 lei.Pe toata perioada concursului intrarea spectatorilor este libera. Relatii suplimentare se pot obtine la telefon 0239/612104 ; 0752113531, persoana de contact Daniela Bitica – referent.

InfoEST este partener media al evenimentului.


 

Autor Alexandrina Iordache 22 Martie 2011, 20:44 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii