Cea de-a XIV-a ediție a Concursului Național de Muzică Ușoară pentru copii ARMONIILE DUNĂRII

De Mihai Vintilă 18 Martie 2024, 20:33 Cultura Brailei

Brăila se pregătește pentru un spectacol muzical de excepție! Pe 22 martie 2024, începând cu ora 10:00, Sala de Spectacole a Casei Tineretului din Brăila va găzdui cea de-a XIV-a ediție a Concursului Național de Muzică Ușoară pentru Copii „ARMONIILE DUNĂRII”.

Cu o tradiție deja bine cunoscută, concursul este împărțit în patru categorii de vârstă: 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani și 16-18 ani. În lumina reflectoarelor vor urca 93 de concurenți, aleși din cei 123 de participanți care au trecut de preselecția din 12-13 martie 2024. Tinerii talentați provin din diverse colțuri ale țării, printre care Baia Mare, Bârlad, Buzău, București, Călărași, Cernavodă, Covasna, Constanța, Craiova, Focșani, Galați, Moreni, Mioveni, Ploiești, Slobozia, Tecuci, Târgu Mureș și Vaslui.

După concurs, de la ora 19:30, publicul se va bucura de un recital de excepție susținut de Andreea Ignat, o prezență cunoscută din concursuri precum "Next Star", "Românii au Talent", „Vocea României” și „X Factor”, dar și din emisiuni de divertisment de pe posturile naționale: "Neatza cu Răzvan și Dani", "România Dansează", "Poftiți pe la noi", și altele. În deschiderea concertului, câștigătoarea ediției anterioare a Concursului „Armoniile Dunării” – Alexandra Damian din Tecuci, va susține un microrecital.

Evenimentul este organizat de Școala Populară de Arte și Meserii „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Județean Brăila și al Primăriei Municipiului Brăila. Intrarea este liberă, iar publicul este invitat să se bucure de talentul și pasiunea tinerilor artiști.

 

 

Autor Mihai Vintilă 18 Martie 2024, 20:33 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii