Lansare de carte la Muzeul Brăilei, autor Adriana Bogatu

De A.Frangu 02 Februarie 2016, 21:53 Cultura Brailei

lansare carteVineri, 5 februarie 2016, ora 17.30, în sala de festivități a Muzeului Brăilei „Carol I” (Piața Traian nr. 3), va avea loc lansarea cărții ”Portretul tău cu ochii mei” de Adriana Bogatu, apărută la editura Dexon. Autoarea cărții este profesor de Limba și literatura română la Colegiul Național „Nicolae Bălcescu” Brăila și a mai publicat în 2009 romanul ”Confesiuni ipotecate sau roman pentru un singur cititor” și în 2011 romanul ”Clepsidre fără nisip”.

Coperta cărții ”Portretul tău cu ochii mei” este realizată de inginerul bucureștean Emil Dan Popovici care este grafician, fotograf, pictor.

Moderatorul evenimentului este Nicoleta Brânzia.

Cartea va fi prezentată de un cititor, dr. Radu Marinescu, medic chirurg, managerul Clinicii Intermedica High Care București. Dr. Radu Marinescu este membru al Societății Europene de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială, membru al Societății Române de Implantologie și Biomateriale, Șef de lucrări la Facultatea de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București. Este însă și un rafinat iubitor de literatură, în special, și de artă, în general.

La eveniment își dă concursul și un grup de tineri actori, coordonați de doamna profesor Iuliana Blănaru, Liceul de Arte „Hariclea Darcleé”, Brăila.
*

„Portretul tău cu ochii mei este o succesiune de tablete epico-lirice, scrise la persoana I și inspirate din viața de zi cu zi” (Adriana Bogatu).

„Adriana Bogatu a scris, sub forma unui «dialog mascat» cu cineva, o confesiune. A vorbit, când direct, când metaforic, despre sine, despre oameni, despre viață și moarte. E o sănătoasă zăbavă «să te citești»,  «să te scrii» și apoi «să te vezi». Citind cartea, nouă ne-a plăcut «să te vedem» ” a spus, despre carte, profesorul Corneliu Basarab Filip

 

Autor A.Frangu 02 Februarie 2016, 21:53 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii