Vernisajul Salonului Național de Plastică Mică Brăila 2024

De Mihai Vintilă 06 Martie 2024, 21:19 Cultura Brailei

Vernisajul Salonului Național de Plastică Mică Brăila 2024

Uniunea Artiștilor Plastici din România - Filiala Brăila, în colaborare cu Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, pregătește un eveniment deosebit în lumea artei plastice. În data de 9 martie 2024, de la ora 12.30, Galeria de Artă din Piața Traian nr. 2 va găzdui vernisajul celei de-a XXV-a ediții a Salonului Național de Plastică Mică.

În tradiția sa recunoscută, Filiala Brăila a Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAPR) a reușit să atragă artiști valoroși din întreaga țară și din străinătate pentru a participa la acest eveniment de prestigiu. Cu entuziasm și pasiune pentru artă, aceștia au acceptat invitația de a-și expune operele în cadrul unui eveniment cu importanță deosebită la nivel național și internațional.

Ediția din acest an a Salonului Național de Plastică Mică la Brăila adună nu mai puțin de 384 de participanți, expunând sute de lucrări ce acoperă domenii variate precum grafica, pictura, sculptura, arte decorative și fotografie.

Aflat la cea de-a XXV-a ediție, Salonul Național de Plastică Mică din Brăila continuă să îndeplinească rolul său important în facilitarea interacțiunii dintre publicul iubitor de artă și artiștii contemporani români de marcă. Vernisajul evenimentului va fi onorat de prezența criticului de artă Marius Tița și a lui Gheorghe Mosorescu, președintele Filialei Brăila a UAP.

Expoziția va putea fi admirată de public până la data de 24 aprilie 2024. Este o oportunitate unică de a descoperi și aprecia creațiile unora dintre cei mai talentați artiști contemporani români în diversele lor forme de exprimare artistică.

 

 

Autor Mihai Vintilă 06 Martie 2024, 21:19 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii