Trei ateliere de vacanță destinate copiilor la CJCPCT Brăila

De Mihai NEGOMIREANU 02 Iulie 2024, 22:41 Cultura Brailei

Trei ateliere de vacanță destinate copiilor la CJCPCT Brăila

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în luna iulie trei ateliere de vacanță destinate copiilor, oferind o oportunitate unică de petrecere a timpului liber într-un mod instructiv și recreativ.

Atelierele, intitulate „Arta modelării lutului”, „Arta acului și a războiului de țesut” și „Atelierul mâinilor iscusite”, se vor desfășura între 8 și 26 iulie 2024 și sunt dedicate elevilor din municipiul și județul Brăila, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Aceste activități sunt concepute pentru a stimula imaginația și creativitatea, oferind participanților șansa de a descoperi tradițiile și meșteșugurile locale într-un mediu relaxant și plăcut de vacanță.

Atelierele vor avea loc la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, situat în Piața Traian nr. 2, și vor fi coordonate de specialiști ai instituției. Participanții vor învăța tehnici de modelare a lutului, țesut și alte activități handmade, dezvoltându-și astfel gândirea creativă, capacitatea de lucru în echipă și abilitățile de comunicare.

Înscrierea pentru aceste ateliere este deschisă în perioada 1-5 iulie 2024 și se poate realiza telefonic la numerele 0239.614.710 sau 0725.526.810, sau prin e-mail la adresa festival.braila@gmail.com, în limita locurilor disponibile. Participarea la ateliere este gratuită.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 02 Iulie 2024, 22:41 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii