Sorin Ovidiu Bălan prezintă cartea sa Cimitirul Nevaccinaților la Brăila

De Mihai Vintilă 11 Februarie 2024, 10:57 Cultura Brailei

Sorin Ovidiu Bălan prezintă cartea sa Cimitirul Nevaccinaților la Brăila

Omul de televiziune și jurnalistul de investigații, Sorin Ovidiu Bălan, aduce la lumină o poveste despre dragoste și curaj în vremea pandemiei

Publicul este invitat să descopere această carte apărută la Editura Evenimentul și Capital, care se anunță a fi o incursiune fascinantă în lumea dragostei în vremurile pandemiei. Potrivit autorului, "Cimitirul Nevaccinaților" oferă cititorilor o perspectivă în care veșnicia devine o pavăză, o redută vie populată cu oameni plini de curaj.

Sorin Ovidiu Bălan, fiu al Brăilei, transmite invitația sa cu dragoste pentru meleagul natal și cu dorința de a împărtăși această experiență literară cu publicul din orașul său natal. Evenimentul se desfășoară într-un cadru deosebit, la Palatul Asociației "Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Ana Aslan” Brăila, strada Nicolae Bălcescu nr. 10, marti 20 februarie 2024 de la ora 16.

Cei interesați sunt așteptați să participe la această prezentare captivantă a cărții, în care Sorin Ovidiu Bălan oferă o perspectivă inedită asupra iubirii și curajului în perioada actuală.

 

 

Autor Mihai Vintilă 11 Februarie 2024, 10:57 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii