Sibiana Mirela Antoche lansează volumul de poezii Buchetul de iubire

De Mihai Vintilă 15 Martie 2018, 09:58 Cultura Brailei

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila vă invită miercuri, 21 martie 2018, ora 17.00, la lansarea cărții „Buchetul de iubire”, semnată de Sibiana Mirela Antoche. Lansarea coincide cu Ziua Internațională a Poeziei care se serbează în fiecare an la 21 martie. Stabilită de UNESCO în 1999, Ziua Internațională a Poeziei este menită să încurajeze o reîntoarcere la sensibilitate şi frumos, o evadare din realitatea cotidiană.

Prezintă cartea: scriitorii Lucia Pătrașcu și Jenică Chiriac.
Moderează: Valentina Chiriac, șef birou în cadrul bibliotecii.

Din programul serii nu va lipsi muzica folk în interpretarea profesorului Florin Lazăr de la Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” și a tânărului Teodor Gabriel Șcheaua.

Evenimentul are loc la sala „Fănuș Neagu”, et.3.

Sibiana Mirela Antoche, de profesie laborant chimist, a debutat în 2017 tot la biblioteca brăileană cu două volume de versuri: „Viața în doi” și „Stropi de rouă”. Pasiunea autoarei pentru scris a început în vara anului 2016, moment în care a considerat că trăirile și gândurile așternute pe hârtie de-a lungul timpului merită să fie prezentate publicului. Momentan lucrează și la alte volume de poezii, care vor vedea lumina tiparului cât mai curând.

 

 

Autor Mihai Vintilă 15 Martie 2018, 09:58 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii