Litera 13 nr 22 din 13 aprilie 2020

De Frimu Ghinea 13 Aprilie 2020, 13:15 Cultura Brailei

litera 13 nr 22

A apărut numărul 22 al revistei Litera 13. Din cuprins puteți afla despre dorința de afirmare a unor scriitori fără talent în materialul Să îţi doreşti cu ardoare apariţia în public semnat de Virgil ANDRONESCU. A.G.Secară publică o proză scurtă intitulată Desene pe pereţi!. Cristina DUMITRESCU ne informează că aapărut romanul Întoarcerea din cruciadă - viața poetului Radu Gyr între realitate și poveste de Al.Florin ȚENE.

Proza scurtă Pași în noapte de Cristian MLADIN și opinia lui Tudor CICU Acordorul de piane Murkin vin să întregească acest număr. Un material inedit de Ion BĂLAN Un terapeut cu vedenii nocturne...în timp ce criticul Dumitru ANGHEL scrie de Literatură română de coloratură niponă. Cristian Gabriel MORARU vorbește despre o carte ce cronici literare în Lumini și umbre iar Ariciul literar ia la țintă revista România literară.

Poezie publică Cornel STANCU și Marian VIȘESCU în timp ce Mihai Vintilă se oprește asupra romanului Luna de miere. Doina Popa – o viziune asupra vieții. Nicolae V. SĂLCIOARA semnează un material despre Casa Artelor revistă brăileană de tradiție iar Valentina BECART o cronică intitulată uimitoare e doar clipa persistentă în lumina adevărului.


Hugo MĂRĂCINEANU se întreabă Cultura și politica un antagonism ireductibil? iar Virgil ANDRONESCU descrie Senzaţia nimicului. Numărul conține imagini ale unor exponate prezentate la Salonul Național de Plastică Mică din acest an de la Brăila.

Revista poate fi citită în format pdf pe linkul
https://drive.google.com/file/d/1R4tJKFfStlvNzzWtOAihPYgrlnsJAm-C/view

 

 

 

Autor Frimu Ghinea 13 Aprilie 2020, 13:15 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii