Lansarea volumului Cercuri de Liviu Chifane la Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila

De Mihai Vintilă 15 Aprilie 2024, 21:19 Cultura Brailei

Lansare cercuri liviu chifane

Biblioteca Județeană Panait Istrati din Brăila găzduiește sâmbătă, 20 aprilie 2024, un eveniment deosebit: lansarea volumului "Cercuri" de Liviu Chifane. Începând cu ora 12:00, cititorii sunt invitați să descopere această nouă lucrare literară într-o atmosferă plină de emoție și inspirație.

La acest eveniment, autorul Liviu Chifane își va prezenta cartea, fiind susținut de scriitorul Valentin Popa și de prof. Carmen Vlad. Moderatoarea lansării va fi Laura Caplea, reprezentant din partea Bibliotecii, care va asigura buna desfășurare a evenimentului.

Momentul lansării va fi încununat de lecturile unor fragmente din volum, prezentate de Isabela Pătârlăgeanu și Daria Agapie, membre în Cenaclul "Dincolo de cuvinte" - N. B.

Liviu Chifane este un autor care a debutat în 2014 cu romanul "Copilul Deltei" (ediția a II-a, 2022), continuând să își îmbogățească palmaresul literar cu serii de volume precum "Eroi din întâmplare" și romanul pentru tineri și adolescenți "Sparg nuci!", precum și cu volumul de proză scurtă "Cercuri" (2024).

Volumul "Cercuri" adună texte scrise în decursul a zece ani, reflectând traseele și luptele personajelor în fața vicisitudinilor vieții și încercarea lor de a-și corecta parcursul. Autorul subliniază că ideea de cerc guvernează destinele personajelor și că acestea se regăsesc într-un tipar existențial comun.

Evenimentul va avea loc la sala Fănuș Neagu, etajul 3, iar toți iubitorii de literatură sunt așteptați să participe și să se bucure de o experiență literară deosebită.

 

Autor Mihai Vintilă 15 Aprilie 2024, 21:19 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii