Lansarea romanului Vicii Vinovate de Radu Nastasia

De Comunicat 13 Ianuarie 2021, 15:13 Cultura Brailei

Radu Nastasia lansare de carte

Biblioteca Județeană „Panait Istrati" deschide seria de evenimente din anul 2021 sub genericul "140 de ani de lectură publică la Brăila" și vă invită sâmbătă, 16 ianuarie, ora 11.00, la lansarea romanului „Vicii Vinovate", semnat de Radu Nastasia.

Moderează: Corina Ciuraru, șef serviciu în cadrul Bibliotecii.

Volumul „Vicii vinovate" reprezintă o alchimie perfectă între viața de polițist la Narcotice, traficanți și muzica rock. Romanul, ce poartă semnătura lui Radu Nastasia (brăilean de origine), reprezintă radiografia unei lumi decadente în care adicţia faţă de droguri şi alcool capătă valenţe nebănuite. Scris într-un ritm alert, captivant, volumul cuprinde scene pline de suspans, situaţii neprevăzute, confruntări violente între bande rivale de interlopi, asasinate şi morţi subite datorate consumului de droguri" – consemnează Revista „Semne Alese".

Despre romanul „Vicii vinovate", care a văzut lumina tiparului chiar în luna ianuarie a acestui an, autorul spune că: întâmplările și personajele din acest roman sunt pur ficționale, dar năravurile care îi bântuie pe protagoniști – de natură a distruge ființa umană – este recomandat a rămâne la stadiul de tabuuri, în special pentru minori și adolescenți.

Evenimentul va avea loc la sala „Fănuș Neagu", et. 3, la sediul Bibliotecii din Piața Poligon nr. 4, numărul maxim de participanți fiind limitat la 20 de persoane.

 

 

Autor Comunicat 13 Ianuarie 2021, 15:13 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii