Lansare pe muzică folk. Tu ce-ai făcut astăzi? de Ovidiu Scridon

De Frimu Ghinea 14 Iunie 2022, 15:56 Cultura Brailei

Ovidiu Scridon lansare in Braila

Sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 18 vă invităm la un spectacol de muzică folk È™i poezie susÈ›inut de Ovidiu Scridon, cantautor È™i scriitor. "Tu ce-ai făcut astăzi?" este volumul de poezii pe care autorul îl va lansa cu acest prilej în faÈ›a brăilenilor.

Membru al Uniunii Compozitorilor È™i Muzicologilor din România (UCMR) È™i al UNART, Ovidiu Scridon a participat la multe evenimente muzicale È™i a susÈ›inut sute de concerte atât în România cât È™i în străinătate (USA, Italia, UK). A câÈ™tigat numeroase premii muzicale, care întregesc un palmares deja bogat, motiv pentru care este invitat frecvent È™i participă la diverse emisiuni de radio È™i televiziune.

A publicat două cărÈ›i de poezii, "Portretul unui gând", apărută la Editura Tritonic (martie 2012) È™i re-editată în 2015 la Alexandria Publishing House È™i „Tu ce-ai făcut astăzi?" (nov. 2017 - Alexandria Publishing House, prezentată în 101 localități din România). Îi sunt în curs de apariÅ£ie volumele de proză „Bucuriile ne sunt la-ndemână" È™i „Doi ani È™i È™ase luni", precum È™i cartea de călătorie "Cum am descoperit America".

Evenimentul se desfășoară în SpaÈ›iul Cultural "Dunărea" din parcul bibliotecii.
Moderează: dr. Corina Ciuraru, È™ef serviciu în cadrul instituÈ›iei.
Intrarea este liberă.

 

Autor Frimu Ghinea 14 Iunie 2022, 15:56 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii