Ion Dichiseanu: Am fost rivalul regelui. Si Adevarul mai frumos decat legenda.

De Virgil Andronescu 26 Martie 2017, 10:13 Cultura Brailei

Ion Dichiseanu lansare de carte la Braila

Vineri 24 martie a fost prezent la Brăila binecunoscutul actor de teatru și film, iubitorul, traitorul si interpretul de muzică, artistul total, maestrul Ion Dichiseanu. De această dată în calitatea sa de scriitor. Acesta și-a lansat, la Biblioteca Județeană Panait Istrati, volumele Povestea mea de iubire cu Sara Montiel. Am fost rivalul regelui și Adevărul mai frumos decât legenda. Ambele cărți au fost publicate la prestigioasa editură Polirom. Invitatul acestei seri frumoase a fost criticul literar Viorel Coman- care nu a fost prezent la eveniment, iar moderator a fost Claudiu Brăileanu- șef de Departament al Bibliotecii gazdă, care a pezentat volumul Am fost rivalul regelui. A fost prezent, alături de cei doi, și directorul instituției Dragoș Neagu care a deschis evenimentul.

A fost o seară a dialogului între publicul numeros și maestrul Ion Dichiseanu care a vorbit- cu bucurie, uneori și cu umos, dar și cu ceva nostalgie, despre povestea de dragoste dintre domnia-sa și celebra artistă Sara Montiel, dar și despre alte momente memorabile din viața acestuia, răspunzând astfel întrebărilor venite din rândurile publicului.

Ion Dichiseanu la Braila

Au fost prezenți - în rândurile publicului, jurnaliști, scriitori, cât și nelipsiții epigramiști- Stela Șerbu Răducan și Vasile Mandric, care dau farmec tuturor evenimentelor culturale brăilene și nu numai. La finalul întâlnirii, maestrul Ion Dichiseanu s-a fotografiat cu doritorii de amintiri plăcute alături idolul lor, aceștia au cumpărat volumele pe care au primit din partea autorului autografe și dedicații. O altă seară minunata, un alt moment memorabil, la Biblioteca Județeană Panait Istrati din Brăila. Încă o dată această Instituție de Cultura își onorează publicul fidel!

 

Autor Virgil Andronescu 26 Martie 2017, 10:13 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii