Florin și prietenii. a VII-a ediție a serii de folk la Brăila

De Mihai Vintilă 11 Februarie 2024, 10:55 Cultura Brailei

Florin și prietenii. a VII-a ediție a serii de folk la Brăila

Într-o atmosferă plină de muzică și poezie, brăilenii de toate vârstele sunt invitați să participe la cea de-a VII-a ediție a Serii de Folk "FLORIN ȘI PRIETENII", care va avea loc vineri, 16 februarie, începând cu ora 17, în Sala de spectacole a Palatului Tineretului Brăila. Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei Municipiului Brăila.

Pe scena evenimentului vor urca numeroși artiști talentați, printre care Grupul vocal-instrumental "Trubadurii" al Școlii Populare de Arte și Meserii "Vespasian Lungu" Brăila, solista Andrada Robea, poetul și interpretul de muzică folk Laurențiu Dan, solista Rodica Gorgovan, interpreta de muzică folk Theodora Alexandra Amarioaiei, instrumentistul și interpretul de muzică folk Florin Chiriac, trupa "Restart" (Claudiu Ene & Florin Lazăr), poeta și jurnalista Sibiana Mirela Antoche, profesorul de chitară, Florin Lazăr, prof. în cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii "Vespasian Lungu Brăila, și TRUPA ANTIC!

În timpul pauzei dintre cele două părți ale spectacolului, participanții sunt invitați să viziteze o Expoziție de pictură și grafică intitulată "VIS DE PRIMĂVARĂ" și să asiste la o prezentare de carte susținută de poeta Sibiana Mirela Antoche. Moderatorul spectacolului va fi scriitoarea și jurnalista Sibiana Mirela Antoche.

Evenimentul, inițiat și coordonat de profesorul Florin Lazăr, promite o seară plină de emoție și creativitate. Intrarea la spectacol este liberă pentru toată lumea. Vă așteptăm cu drag, dragi brăileni, să vă bucurați de un moment deosebit al Serii de Folk "FLORIN ȘI PRIETENII" la Palatul Tineretului Brăila, în data de 16 februarie 2024, începând cu ora 17.

 

 

 

Autor Mihai Vintilă 11 Februarie 2024, 10:55 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii