Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii “Cărăbuș” – ediția a IV-a 2017

De Redactia 09 August 2017, 23:06 Cultura Brailei

In perioada 11 – 14 august 2017 are loc Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii “Cărăbuș” – ediția a IV-a 2017, organizat de Teatrul de Păpuși Brăila în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila.

Și-au anunțat participarea 9 teatre profesioniste astfel: Teatrul Excelsior București, Teatrul de Păpuși “Gulliver” Galați, Teatrul “Anton Pann” Rm. Vâlcea, Teatrul de Copii “Ciufulici” Ploiești, Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” Botoșani, Teatrul Republican Muzical-Dramatic “B.P.Hașdeu” Cahul – Republica Moldova, Teatrul Național Găgăuz “Dionisie Tanasoglu” Cedîr-Lunga din Republica Moldova, Teatrul “Sick healthy wears” Schumen din Bulgaria și Teatrul de Păpuși Brăila. Alături de aceste trupe vor mai susține spectacole pentru copii și alte instituții teatrale, organizații și fundații culturale.

Festivalul teatrului nostru a dobândit o dimensiune internațională prin participarea unor teatre de renume din Republica Moldova și din Bulgaria.

Vor avea loc peste 25 de reprezentații artistice, majoritatea spectacolelor se vor desfășura în aer liber, în mai multe locații din municipiul Brăila.

Pe lângă spectacolele de teatru, organizatorii au pregătit și Parada Costumelor și a Păpușilor ce va avea loc pe data de 13 august, începând cu ora 17:30 pe traseul Piața Independenței – Calea Călărașilor – Bariera Călărașilor – Școala nr.3 – Intrare Parc Monument – Rondou Monument.


 

Autor Redactia 09 August 2017, 23:06 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii