Expoziția Exploratori ai expresiei la Brăila Mall

De Mihai Vintilă 03 Iunie 2024, 18:47 Cultura Brailei

Expoziția Exploratori ai expresiei la Brăila Mall

Brăila Mall găzduiește expoziția de artă „Exploratori ai expresiei”, realizată de elevii Liceului de Arte „Hariclea Darclee” din Brăila. Evenimentul are loc în zona Fashion, între 20 mai și 15 iunie.

Expoziția prezintă lucrări de grafică și pictură, oferind o privire captivantă asupra universului creativ al tinerilor artiști. Fiecare piesă expusă dezvăluie o fereastră către imaginația și simțul lor artistic, surprinzând vizitatorii cu detalii grafice minuțioase și explozii de culoare vibrante.

Prin organizarea acestui eveniment, Brăila Mall își propune să aducă arta mai aproape de comunitate și să încurajeze publicul să descopere și să aprecieze talentul tinerilor creatori. Scopul expoziției este de a sprijini viitorii artiști și de a le oferi recunoașterea meritată.

„Invităm toți iubitorii de artă, prietenii și membrii comunității să viziteze expoziția și să susțină tinerii artiști. Ei sunt viitorii creatori care vor modela peisajul cultural de mâine, iar recunoașterea și încurajarea talentului lor sunt esențiale pentru dezvoltarea lor continuă”, au declarat coordonatorii proiectului.

 

Autor Mihai Vintilă 03 Iunie 2024, 18:47 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii