Editura TipoMoldova lansează cinci cărți la Brăila

De Mihai Vintilă 19 Martie 2024, 18:45 Cultura Brailei

Editura TipoMoldova lansează cinci cărți la Brăila

În ziua cea sfântă a Poeziei, vă invităm cu drag la o întâlnire memorabilă în lumea literelor, în inima Brăilei, joi, 21 martie 2024, de la ora 16:00, la venerabila Bibliotecă Județeană Panait Istrati. Editura TipoMoldova Iași va răsfrânge lumina asupra unor comori literare proaspăt desprinse din condeiul creatorilor lor.

Călătorind prin culorile și ritmurile versurilor, volumul "Un veac de poezie românească: panoramă critică și antologică", semnat de Cristian Livescu, va fi prezentat în fața privirilor avide de frumos ale cititorilor, alături de alte patru opere de neprețuit: "Texte despre Basarabia" de maestrul Eugen Simion, "Maria" de talentatul Aurel Ștefanachi, "Istoria Sfântului Munte Athos" de călugărul înțelept Schimonahul Irinarh Sisman și "Eugen Simion: omul întregului cultural" alcătuit de penița iscusită a lui Mihai Cimpoi.

La pupitrul prezentării vor sta autori care își desprind gândurile ca și cum ar fi făurit versuri, printre care se numără: Cassian Maria Spiridon, Emilian Marcu, Adelina Ioana, Constantin Gherghinoiu și, firește, Aurel Ștefanachi.

Ne așteptăm cu bucurie să ne înconjurăm de emoția poeziei împreună cu acești mari scriitori care și-au risipit sufletul pe câmpurile de hârtie, transmutându-l în versuri. Haideți să sărbătorim împreună acest univers al cuvintelor, în sala Fănuș Neagu, etajul 3, unde poezia se întâlnește cu sufletul!

 

 

Autor Mihai Vintilă 19 Martie 2024, 18:45 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii