Brăileanul Doru Ciutacu înregistreazã succes dupã succes pe scenele festivalurilor naţionale

De Redactia 19 Mai 2015, 17:42 Cultura Brailei

Doru CiutacuDuminică, 17 mai 2015, a avut loc la Bucureşti Festivalul Naţional de muzică pop "Music, my love", ediţia a II-a, organizat de reputata interpretă de muzică uşoară, profesoară de canto la Şcoala Populară de Arte Bucureşti, precum şi textier şi compozitor, doamna Viorela Filip, membră a U.C.M.R. şi a W.A.F.A. cu sediul in Malta.

Din juriu au făcut parte, alături de doamna Viorela Filip, directorul festivalului, domnul Cristian Alivej - compozitor şi profesor de  canto, doamna Gabriela Sauciuc-Cicone - compozitor şi textier, profesoară de canto, interpretă de muzică pop, domnul profesor Ştefan Iordache si doamna profesoară Mihaela Iordache.

A fost o competiţie foarte strânsă, cu aproape 70 de participanţi, toţi foarte bine pregătiţi, desfăşurată ca un maraton între orele 10-19.

Brãileanul Doru Ciutacu a reuşit sã  impresioneze din nou juriul cu vocea sa. Pentru prestaţia sa deosebită, ţinuta scenică şi interpretarea sensibilã a piesei „De dragul tãu” a fost răsplătit cu Trofeul categoriei 16-18+ ani, deşi a fost cel mai tânăr interpret la această categorie.

Totodatã, în zilele de 15 şi 16 mai 2015 s-a desfăşurat la Casa Tineretului din Brăila Festivalul Naţional "Armoniile Dunării". Cu un juriu de excepţie, din care  au făcut parte domnul compozitor Zsolt  Kerestely, domnul compozitor Mihai Vanica - preşedintele juriului, domnul compozitor şi interpret Adrian Ordean - creatorul trupei "ASIA", doamna profesoară Adriana Toma - directorul festivalului şi doamna profesoară Galina Cojocari, festivalul s-a bucurat de un mare succes.

După ce au trecut de o severă preselecţie, participanţii,  repartizaţi în trei grupe de vârstă: 7-10 ani, 11-14 ani şi 15-18 ani, toţi foarte bine pregătiţi,  au pus la grea încercare juriul festivalului.

Doru Ciutacu, evoluând la categoria 16-18 ani,  a interpretat la un înalt nivel calitativ melodiile "Hero" şi "De dragul tău". Evoluţia sa i-a adus premiul al II-lea la categoria sus-menţionată.

 

Autor Redactia 19 Mai 2015, 17:42 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

  1. Ela Voinea 05 Iunie 2015, 18:09

    Felicitari organizatorilor si concurentilor! Se întâmplă atâtea lucruri bune, frumoase, dar trecem pe lângă ele, nu ne oprim să le admirăm, să ne bucurăm de ele, să ne bucurăm pentru aceşti oameni talentaţi, implicaţi care nu spun: De ce să fac, şi-aşa nu se văd? De ce să fac, se vor găsi demolatori! Cine sunt aceştia? Cei care nu fac, nu pot, nu vor! Aşa că, nu ne interesează. BRAVO!

Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii