Cursuri gratuite în cadrul Școlii de Vară la Vespasian Lungu Brăila

De Frimu Ghinea 25 Mai 2022, 18:23 Cultura Brailei

Cursuri gratuite în cadrul Școlii de Vară la Vespasian Lungu Brăila

Åžcoala Populară de Arte ÅŸi Meserii „Vespasian Lungu” Brăila invită doritorii din municipiul ÅŸi judeÅ£ul Brăila să se înscrie la cea de a patra ediÅ£ie a ÅžCOLII DE VARÄ‚ care se va desfăşura, după un program flexibil, în perioada 20 iunie – 8 iulie 2022, de luni până vineri, la sediul din municipiul Brăila, strada MărăşeÅŸti, nr. 1.

Cursurile se adresează celor cu vârsta de cel puÅ£in 6 ani (în funcÅ£ie de disciplina aleasă),
sunt GRATUITE şi vor fi coordonate de cadre didactice calificate, cu experienţă.

Cei interesaÅ£i vor putea să se înscrie la cel mult trei discipline din oferta educaÅ£ională a Åžcolii: canto muzică uÅŸoară, canto muzică populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuÅ£ie (tobe), pictură / grafică de ÅŸevalet / artă decorativă / iconografie, fotografie (pentru cei peste 16 ani), actorie, dans popular. Elevii Åžcolii Populare de Arte ÅŸi Meserii „Vespasian Lungu” Brăila se pot înscrie doar la o altă disciplină decât cea pe care o studiază.

Prin acest demers dorim să oferim participanÅ£ilor de diferite vârste o modalitate atractivă de petrecere a timpului liber, posibilitatea testării aptitudinilor ÅŸi iniÅ£ierii în studiul artelor, să contribuim la promovarea tinerelor talente, dar ÅŸi să prezentăm personalul de specialitate ÅŸi dotările Åžcolii.

Înscrierile se pot face în perioada 30.05-15.06.2022, la sediul instituÅ£iei, la telefon 0239/612104, pe adresa de email vespasianlungu@yahoo.com sau la sediul Åžcolii, prin comunicarea: numelui ÅŸi prenumelui participantului, vârstei, disciplinei(lor) la care se doreÅŸte înscrierea, instituÈ›iei de învățământ de provenienţă sau pregătirii profesionale ÅŸi locului de muncă (dacă este cazul), numărului de telefon sau adresei de email pentru contact.

La momentul înscrierii, participanÅ£ii vor primi informaÅ£ii cu privire la datele ÅŸi orele de desfăşurare a cursurilor, precum ÅŸi alte detalii.

 

Autor Frimu Ghinea 25 Mai 2022, 18:23 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii