Concurs | Călătorie în timp. Trecutul desenat de copii

De Comunicat 18 Mai 2021, 20:33 Cultura Brailei

Secția „Arheologie” a Muzeului Brăilei organizează un concurs de creație pentru școlarii claselor primare și gimnaziale cu tema CĂLĂTORIE ÎN TIMP. TRECUTUL DESENAT DE COPII.

Dacă ai între 6 şi 14 ani, eşti pasionat de pictură sau desen, şi vrei să câştigi un premiu, te aşteptăm în expoziţia permanentă a Secţiei „Arheologie” a Muzeului Brăilei „Carol I” din Piaţa Traian, nr. 3, pentru a alege unul sau mai multe exponate pe care să le incluzi într-o poveste desenată sau pictată, despre trecut, aşa cum ţi-o imaginezi tu.

Noi am ascuns pentru tine indicii în câteva vitrine şi te aşteptăm să le descoperi.
Ia cu tine părinţii, bunicii sau un frate, o soră mai mari şi vino să alegi obiectul preferat.

Intrarea pentru participanţii la concurs şi însoţitorii lor este gratuită în perioada 19 mai 2021 – 4 iunie 2021, de miercuri până duminică, între orele 10 şi 16.

Pentru a participa la concurs trimite povestea ta, desenată sau pictată, până luni, 7 iunie 2021, ora 16, pe adresa de email viorelstoyan@yahoo.com, în mesageria paginii de facebook Memorie şi Identitate Culturală MemIDCult sau depune-o la sediul muzeului din Piaţa Traian, nr. 3. Povestea trebuie să fie însoţită de numele şi vârsta copilului, numele unui părinte sau al oricărei alte persoane adulte, pentru contact şi un număr de telefon.

PREMII
3 X PREMII I = ACCES GRATUIT PENTRU 3 PERSOANE LA TOATE EXPOZIŢIILE PERMANENTE ŞI TEMPORARE ALE MUZEULUI
5 X PREMII II = ACCES GRATUIT PENTRU 3 PERSOANE LA UNA DINTRE EXPOZIŢIILE PERMANENTE ŞI TEMPORARE ALE MUZEULUI, LA ALEGERE.
7 X PREMII III = ACCES GRATUIT PENTRU 2 PERSOANE LA UNA DINTRE EXPOZIŢIILE PERMANENTE ŞI TEMPORARE ALE MUZEULUI, LA ALEGERE.
TOŢI ELEVII CARE TRIMIT LUCRĂRI VOR PRIMI DIPLOME DE PARTICIPARE.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 12 iunie 2021, în cadrul evenimentului „Noaptea Muzeelor” şi tot atunci poveştile premiate vor putea fi admirate în cadrul unei expoziţii dedicate acestui concurs.

Prin participarea la acest concurs părinţii sau tutorii legali ai copiilor îşi exprimă acordul implicit ca desenele sau picturile copiilor să fie folosite într-o expoziţie dedicată şi pentru promovarea acestei activităţi.

Coordonator: Viorel Stoian, muzeograf.

 

Autor Comunicat 18 Mai 2021, 20:33 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii