Concertul Danubius Jazz Band: O Seară de Jazz și Libertate la Casa Tineretului Brăila pe 19 Iunie 2024

De Mihai NEGOMIREANU 04 Iunie 2024, 20:17 Cultura Brailei

Concertul Danubius Jazz Band: O Seară de Jazz și Libertate la Casa Tineretului Brăila pe 19 Iunie 2024

Pentru toți cei care doresc să se cufunde într-un ocean al libertății și să dea sens unei seri de miercuri, vă invităm să participați pe 19 iunie 2024, începând cu ora 19:00, la concertul Danubius Jazz Band, ce va avea loc la Casa Tineretului Brăila. Acest eveniment promite o experiență de neuitat, unde veți simți spiritul creativ al muzicienilor și veți fi încântați de o muzică ce îmbină individualismul și compromisul, independența și cooperarea.

Concertul este marcat de direcția artistică a dirijorului Petrea Gogu, care a reunit unii dintre cei mai buni instrumentiști pentru a pune în valoare soliștii vocali Cristina Bleandură, Anda Ștefania Baciu și Claudiu Rusu.

Evenimentul, organizat de Filarmonica "Lyra-George Cavadia" Brăila, în colaborare cu Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila, va fi prezentat de prof. Alexandra Gurgu.

Biletele sunt disponibile și pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii, situată pe strada Ana Aslan nr. 29, sau online pe platforma BLT.ro. Nu ratați această ocazie de a trăi o seară magică în compania Danubius Jazz Band!

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 04 Iunie 2024, 20:17 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii