Concert cameral educativ la Brăila

De Mihai Vintilă 02 Aprilie 2024, 22:25 Cultura Brailei

Concert cameral educativ la Brăila

Concertul cameral educativ programat pentru data de 10 aprilie 2024, începând cu ora 18:30, la sediul Filarmonicii, este un eveniment conceput special pentru a atrage micii viitori melomani și a-i familiariza cu universul instrumentelor muzicale, pregătindu-i pentru experiența participării la concerte de muzică clasică.

Sextetul Filarmonicii "Lyra-George Cavadia", împreună cu invitatul special Marian Păduraru la contrabas, au pregătit un repertoriu adaptat copiilor, care include atât lucrări celebre din muzica clasică, cât și fragmente din coloanele sonore ale unor filme iubite precum "Pantera Roz", "Micul Prinț" sau "Titanic". Prezentarea va fi asigurată de profesoara Alexandra Gurgu.

Evenimentul nu este destinat doar copiilor, ci și adulților care își poartă în suflet nostalgia copilăriei și apreciază momentele de conexiune cu arta și muzica.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Filarmonicii, situată pe strada Ana Aslan nr. 29, sau online, accesând platforma BLT.ro la adresa: https://www.blt.ro/concert-cameral-educativ.html.

 

Autor Mihai Vintilă 02 Aprilie 2024, 22:25 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii