Brăila Tech Sprint, primul Hackathon local, 8-9 aprilie 2023

De Frimu Ghinea 07 Martie 2023, 20:14 Cultura Brailei

Brăila Tech Sprint, primul Hackathon local, 8-9 aprilie 2023

Se va desfășura Brăila Tech Sprint, primul Hackathon local, organizat de Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila, Consiliul Județean Brăila, Primăria Brăila și Inspectoratul Școlar Județean Brăila.

Competiția începe sâmbătă, 8 aprilie 2023, ora 9:00, la Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila, Sala de lectură, etajul I, Piața Poligon nr. 4, Brăila. Accesul în sală nu mai este permis după ora menționată.

Hackathonul este o competiție ce se desfășoară între concurenți/ echipe care prezintă și dezvoltă proiecte inovative, ce au la bază aplicații și tehnologii de programare, și își propun să găsească soluții sustenabile tehnic pentru diversele probleme ale comunității. Pe durata a 24 de ore, echipele participante încearcă să aducă proiectele într-un stadiu cât mai avansat de dezvoltare.

La finalul competiției cele mai bune proiecte prezentate sunt evaluate de către un juriu format din profesori de specialitate, programatori și antreprenori și premiate de către organizatori după cum urmează:
- Premiul I – 3000 de lei;
- Premiul al II-lea – 1800 de lei;
- Premiul al III-lea – 900 de lei;
- Mențiune – 300 de lei.

Concurenții/echipele interesate se pot înscrie online prin intermediul formularului aflat la adresa: https://hackathon.bjbraila.ro/. Este obligatorie parcurgerea cu atenție a regulamentului competiției precum și a metodologiei de înscriere și participare. Etapa de înscriere online se finalizează duminică, 2 aprilie 2023. Înscrierea se consideră finalizată doar în momentul primirii unui email de confirmare.

Sponsorii principali sunt S.C. IME România S.R.L. și S.C. Pancronex S.A.

 

Autor Frimu Ghinea 07 Martie 2023, 20:14 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii