Brăila | La Centrul Cultural Nicăpetre un concert SoNoRo Conac IX

De Comunicat 07 Septembrie 2021, 17:44 Cultura Brailei

sonoro concert la nicapetre sept 2021

Turneul SoNoRo Conac IX ajunge și în Brăila, iar pe 9 septembrie, la Muzeul Brailei – Centrul Cultural Nicăpetre va avea loc un concert.

Programul este alcătuit din lucrări de Jean Sibelius, Clara Schumann, Maurice Ravel, Fritz Kreisler, Nikolai Rimski-Korsakov, Ludwig van Beethoven, în interpretarea muzicienilor Anna-Liisa Bezrodny (vioară), Răzvan Popovici (violă), Eduard Zecheru (violoncel) și Cristiana Mihart (pian).

„Încheim săptămâna aceasta încă un turneu improbabil, care, la fel ca anul trecut, a reușit să ajungă în toată țara și să ofere publicului bucuria muzicii, a întâlnirii cu semenii și întoarcerea la normalitate. Anii aceștia, mai mult ca altădată, am simțit importanța misiunii noastre de artiști, din bogata emoție primită dinspre cei care au participat la concerte și care ne-au împărtășit din recunoștința lor prin aplauze și cuvinte calde. Urmează să sărbătorim anul viitor 10 ani de SoNoRo Conac, prilej de a celebra cu ajutorul muzicii cele mai frumoase spații din țara noastră și, sperăm, posibilitatea de a concerta din nou în fața unui public numeros”, declară Răzvan Popovici, directorul turneului SoNoRo Conac.

SoNoRo Conac este un proiect inițiat de Asociația Sonoro cu scopul de a intermedia contexte favorabile salvării unor monumente importante din patrimoniul românesc şi de a aduce în atenția publicului şi al autorităților remarcabile valori româneşti date uitării.

 

 

Autor Comunicat 07 Septembrie 2021, 17:44 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii