Brăila. Atelierul Coral pentru Copii Vox et Versus

De Frimu Ghinea 17 Ianuarie 2024, 20:35 Cultura Brailei

Brăila. Atelierul Coral pentru Copii Vox et Versus

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila, organizează pe durata întregului an 2024 Atelierul Coral pentru Copii "Vox et Versus". Acest proiect se adresează copiilor și adolescenților din județul și municipiul Brăila, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, pasionați de muzică în general și de arta muzicală corală în mod deosebit. Scopul acestui atelier este să stimuleze curajul, răbdarea și spiritul de echipă, oferind participanților o oportunitate de dezvoltare armonioasă prin intermediul muzicii.

Sesiunile Atelierului Coral pentru Copii "Vox et Versus" vor avea loc pe tot parcursul anului, fiind găzduite gratuit la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, situat în Piața Traian nr. 2. Aceste sesiuni vor fi coordonate de către persoane calificate.

Înscrierile sunt deschise începând cu data de 15 ianuarie 2024 și se realizează prin completarea fișei de înscriere și a declarației privind protecția datelor cu caracter personal. Documentele pot fi transmise electronic la adresa de e-mail festival.braila@gmail.com sau pot fi depuse fizic la sediul instituției din Municipiul Brăila, Piața Traian nr. 2.

 

 

Autor Frimu Ghinea 17 Ianuarie 2024, 20:35 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii