A apărut Ghidul de pregătire a examenului de bacalaureat la istorie de Octavian Osanu

De Mihai Vintilă 27 Iunie 2024, 19:34 Cultura Brailei

Ghidul de pregătire a examenului de bacalaureat la istorie de Octavian Osanu

Editura InfoEST anunță apariția unei noi resurse esențiale pentru elevii de liceu care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat la istorie. Ghidul de pregătire a examenului de bacalaureat la istorie, scris de profesorul Octavian Osanu, este destinat elevilor de la filiera teoretică, profilul umanist, precum și celor de la filiera vocațională – profilurile artistic, sportiv, pedagogic și teologic.

Însumând 134 de pagini, în format academic, ghidul reprezintă un instrument valoros și cuprinzător, creat pentru a răspunde nevoilor legate de învățare. Lucrarea își propune să sprijine elevii în consolidarea cunoștințelor și abilităților necesare pentru a obține rezultate excelente la examenul de bacalaureat la istorie.

Octavian Osanu este un autor dedicat și experimentat, fost profesor de istorie și fost inspector de specialitate, cunoscut pentru abordarea sa pedagogică clară și accesibilă. Prin acest ghid, el dorește să ofere elevilor un suport didactic solid și bine structurat, care să faciliteze înțelegerea și reținerea informațiilor esențiale pentru examen.

Ghidul de pregătire a examenului de bacalaureat la istorie acoperă tematicile esențiale ale programelor de studiu, oferind explicații detaliate, exemple relevante și exerciții practice. Fiecare capitol este structurat pentru a ajuta elevii să-și organizeze eficient timpul de studiu și să își îmbunătățească capacitatea de analiză și sinteză a informațiilor istorice.

Cartea este disponibilă în format tipărit prin comenzi completând formularul de aici. Ea este disponibilă și în format electronic prin intermediul platformei google play (click aici).

Acest ghid este recomandat tuturor elevilor care doresc să abordeze examenul de bacalaureat la istorie cu încredere și pregătire temeinică. Încheiem cu speranța că acest ghid va deveni un aliat de nădejde pentru toți elevii ce se pregătesc să facă față cu succes provocării examenului de bacalaureat la istorie.

 

Autor Mihai Vintilă 27 Iunie 2024, 19:34 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii