Școala de Vară. Cursuri Gratuite la Vespasian Lungu Brăila

De Mihai Vintilă 22 Mai 2023, 23:22 Cultura Brailei

Școala de Vară. Cursuri Gratuite la Vespasian Lungu Brăila

Școala de Vară de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii Vespasian Lungu Brăila este o oportunitate pentru părinți pentru că este adresată copiilor cu vârsta de cel puţin 6 ani (în funcţie de disciplina aleasă), iar cursurile sunt GRATUITE şi vor fi coordonate de cadre didactice calificate, cu experienţă.

Desfăşurată după un program flexibil, în perioada 26 iunie – 14 iulie 2023, de luni până vineri, la sediul din municipiul Brăila, strada Mărăşeşti, nr. 1, Școala de Vară este la cea de-a cincea ediție.

Cei interesaţi vor putea să se înscrie la cel mult trei discipline din oferta educaţională a Şcolii: canto muzică uşoară, canto muzică populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuţie (tobe), pictură / grafică de şevalet / artă decorativă / iconografie, fotografie (pentru cei peste 16 ani), actorie, dans popular.

Înscrierile se pot face în perioada 29.05-23.06.2023 la sediul instituţiei, la numerele de telefon 0239/612104 sau 0770/492.028, ori pe adresa de email vespasianlungu@yahoo.com. Detalii suplimentare se vor primi la momentul înscrierii.

 

Autor Mihai Vintilă 22 Mai 2023, 23:22 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii