Victor Dyshlevich inlocuit la Mechel cu Yury Gushchin

De Redactia 30 Decembrie 2010, 08:29 Comunicate
Divizia Metalurgică Est-Europeană a companiei Mechel anunţă numirea în funcţie a unui nou director general. Yury Gushchin a fost numit în funcţia de Director General al Diviziei Metalurgice Est-Europene a companiei Mechel (MEEMD). El îl înlocuieşte în această funcţie pe Victor Dyshlevich, care a ocupat acest post din octombrie 2009. Victor Dyshlevich se va întoarce la Moscova pentru a continua lucrul la una dintre companiile grupului – OOO UK “Mechel-Stali”.

“Vorbind despre rezultatele activităţii MEEMD Mechel în anul 2010, putem să spunem cu siguranţă, că Victor Dyshlevich a făcut o muncă de mare valoare. În acest an toate uzinele metalurgice ale companiei Mechel din Romănia au crescut producţia pe principalele grupuri de produse. Rezultatele de producţie pentru anul 2010 vor depăşi nivelul de producţie anterior crizei. Sub conducerea lui a continuat şi a fost adus la etapa finală un proiect investiţional de amploare - modernizarea complexului de elaborare a oţelului de la Ductil Steel Oţelu Roşu.

Sunt sigur, că Yuri Gushchin va continua cu succes realizările, având vastă experienţă practică în sfera conducerii activelor metalurgice, dispunând de cunoştinţe profunde şi fiind recunoscut ca un specialist în domeniu şi un conducător de nivel înalt” – a declarat directorul general ООО UK “Mechel-Stali”Andrey Deyneko.

Yury Gushchin a terminat Institutul Politehnic din Leningrad, specialitatea “Centrale şi instalaţii atomice”. A lucrat la diferite uzine metalurgice din Rusia, începând cu funcţia de maistru reparaţii instalaţii electrice şi electrician la secţia de elaborare oţel, şi ajungând la funcţia de director general al complexului metalurgic OOO OMZ-Spetstali (cel mai mare producător din Rusia de ţaglă din oţeluri speciale pentru construcţii de maşini). Din anul 2009 a ocupat funcţia de director executiv al întreprinderii Uzina Metalurgică din Guriev (GMZ). Este nascut in 1957.


 

Autor Redactia 30 Decembrie 2010, 08:29 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii