Unica Sport Romania sprijină Campania TVR "Copii cu greutate"

De Redactia 05 Iulie 2017, 10:34 Comunicate

Unica Sport România sprijină campania Televiziunii Române „Copii cu greutate” pentru introducerea orelor de nutriție în școli și combaterea obezității infantile. Cu o experiență de 18 ani, Unica Sport promovează un mod de viață sănătos în rândul femeilor din Republica Moldova, iar din 2016 și din România. Exemplul femeilor și al mamelor pentru copiii lor este crucial pentru sănătatea viitoarelor generații de români iar puterea exemplului este cea mai bună formă de educație.

„O femeie sănătoasă este pilonul unei familii puternice, cu un viitor frumos în față, un exemplu pentru cei din jur. Iar asta o face responsabilă atât de propria viață și sănătate, cât și de viitorul acestui neam”, spune Adela Diaconu, director de Comunicare Unica Sport România.

În ultimii aproape 20 de ani, peste 70.000 de femei din Moldova au fost ajutate să devină mai sănătoase și mai suple, beneficiind de serviciile de remodelare corporală și slăbit sănătos.

«Anul trecut am trecut Prutul cu experiența Unica Sport de 18 ani și ne dorim s-o folosim în beneficiul tuturor românilor. Pentru că obezitatea este o problemă majoră a generațiilor și a timpurilor noastre. Iar metodele de slăbire Unica Sport se bazează pe rezultate pe termen lung, datorită efortului fizic dozat și nutriției sănătoase. Femeile din Moldova au dat jos peste 700.000 kg în sălile Unica Sport de la Chișinău în cei aproape 20 de ani de activitate, iar acum acest lucru este posibil și la București», spune Galina Tomaș, fondatoare Unica, doctor în științe medicale.

"Miile de istorii de succes ale celor mai curajoase femei din Republica Moldova care și-au schimbat viața, schimbându-și obiceiurile alimentare și atitudinea față de rolul mișcării pentru sănătatea noastră, ar putea servi drept exemplu de urmat și pentru alte mii de femei din România și copiii lor. Aici, la București, avem deja sute de femei, care au testat metoda noastră și au adoptat valorile Unica Sport. Tocmai de aceea, ne alăturăm cu drag campaniei Televiziunii Române «Copii cu greutate» și susținem cu mare implicare această frumoasă inițiativă de a introduce ore de nutriție în școlile din România, în încercarea de a proteja viitoarele generații de români de efectele acestui fenomen vicios al erei informaționale – obezitatea infantilă", mai spune Adela Diaconu, director de comunicare Unica Sport România.

Despre Unica Sport
Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis în Republica Moldova în 1998, dezvoltând de-a lungul activității sale 18 săli de sport, dintre care una în București, lansată în Septembrie 2016.
Prețul abonamentelor de grup la Unica Sport România începe de la 150 lei/ lună și cuprinde: intrări nelimitate la antrenamentele de grup, acces la vestiare, dușuri cu apă caldă, uscătoare de păr, accesorii sportive. Suplimentar, abonații pot opta pentru ședințe cu nutriționistul companiei Unica Sport, crearea unui regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, ședințe private de fitness, masaj, yoga, epilare cu zahăr.
În cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate să devină mai sănătoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporală și slăbit sănătos. În sălile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slăbire Unica Sport se bazează pe rezultate pe termen lung și conservarea tinereții corpului femeii datorită metodei proprii patentate de efort fizic dozat și nutriție personalizată.

 

Autor Redactia 05 Iulie 2017, 10:34 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii