Trofeul Black-Sea Danubian Social & Economic Innovator

De Redactia 19 Mai 2012, 10:00 Comunicate
Joi 17 mai 2012, la Palatul Parlamentului s-a desfasurat Forumul “Confluente strategice intre Marea Neagra si Dunare: poarta catre noi oportunitati de investitii inovative”, sub egida Comiei Europene si Presedintiei OCEMN, organizat de EUROLINK - House of Europe.

In cadrul acestui eveniment, Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri (FNTM) i-a fost decernat Trofeul "Black-Sea Danubian Social & Economic Innovator" pentru proiectul strategic  "Intreprinzatori in Turism – Pensiuni in Romania".

Scopul general al competitiei pentru Trofeul "Black-Sea Danubian Social & Economic Innovator" este sa contribuie la o transformare si integrare sporita a regiunilor europene - Bazinul Marii Negre si Regiunea Dunarii - printr-o utilizare si recompensare a potentialului uman de inovare.
 
In cadrul proiectului "Intreprinzatori in Turism – Pensiuni in Romania" s-a lansat portalul www.cazarelapensiune.ro, care ofera beneficii pentru turisti si proprietari de pensiuni si afaceri turistice, deopotriva:

• Instrument gratuit, simplu de folosit, pentru promovarea propriei pensiuni si a ofertelor adresate turistilor
• Rezervarea One click - primul serviciu de rezervare asistata din Romania, completata de callcenter si chat
• Posibilitatea inscrierii gratuite, pentru turisti, pensiuni si afaceri conexe turismului de pensiune
• Informatii in permanenta actualizare despre atractii turistice, obiceiuri si traditii.
 
In prezent se lucreaza la traducerea portalului in 5 limbi de circulatie internationala, pentru atragerea turistilor straini.
 
In doar cateva luni a inceput sa se contureze comunitatea turismului de pensiune prin inscrierea pe portal, pana la aceasta data, a peste 1.400 de unitati de primire turistica si peste 250 de afaceri conexe de relevanta pentru ramurile turistica, de alimentatie publica sau entertainment.

Acestea au recunoscut valoarea asocierii si promovarii imaginii proprii in cadrul portalului. Va invitam sa descoperiti noile facilitati, cat si oportunitatile de promovare oferite www.cazarelapensiune.ro .
 
Proiectului strategic “Intreprinzatori in Turism – Pensiuni in Romania” este derulat de FNTM in parteneriat cu ANTREC Romania si ASAJA Spania si cofinantat din Fondul Social European, prin POSDRU 2007-2013, „Investeste in Oameni!”.  

Pentru mai multe detalii cu privire la proiect si beneficiile oferite, va invitam sa accesati site-ul proiectului: www.intreprinzatorturism.ro

 

Autor Redactia 19 Mai 2012, 10:00 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate