Spectacolul Femeia care si-a pierdut jartierele la Braila

De Redactia 13 Septembrie 2012, 20:47 Comunicate
Duminica, 14 octombrie, ora 19.00, la Casa Tineretului se joaca, in premiera la Braila, spectacolul “Femeia care si-a pierdut jartierele” in regia lui Silviu Purcarete, cu o distributie de exceptie, care cuprinde doi dintre cei mai importanti actori de comedie ai momentului, Horatiu Malaele si George Mihaita.

Brailenii sunt invitati la un spectacol de mare rafinament, bazat pe textul maestrului vodevilului francez, Eugène Labiche. Uzand de toate tehnicile si mijloacele ce tin de registrul umorului, Purcarete a facut o montare bazata pe un inteligent joc al oglinzilor, in care actiunea se petrece pe ritmuri stranii, compuse de Vasile Sirli.

Bastonade, quiproquouri, cantecele si batai cu frisca, mimica, gaguri, nepotriviri de situatie, mobile care aluneca singure starnesc hohote de ras si tin spectatorul  permanent conectat la ritmul dinamic al piesei.

Biletele se gasesc la doua categorii de preturi: 60 de lei, respectiv 80 de lei. Acestea se pot achizitiona de la casa de bilete a salii de spectacol si din Oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online, de pe www.vandbilete.ro si www.bilete.ro.

 

Autor Redactia 13 Septembrie 2012, 20:47 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate