Sistare temporară gaze naturale în municipiul Brăila

De Redactia 13 Februarie 2012, 15:01 Comunicate
În urma producerii unei avarii în sistemul de distribuţie a gazelor naturale, Distrigaz Sud Reţele anunţă sistarea alimentării cu gaze naturale a consumatorilor casnici şi agenţilor economici astăzi, 13 februarie, începând cu orele 12.00, în municipiul Brăila, în următoarele zone : Bd. Independenţei, 1 Decembrie 1918, Vadul Rizeriei, Vadul Olangeriei, Debarcaderului pâna la str.Anghel Saligny.

În urma sistării alimentării cu gaze naturale, vor fi afectaţi circa 2700 de clienţi casnici şi non-casnici.

Echipele companiei fac eforturi pentru remedierea avariei. Reluarea alimentării cu gaze naturale pentru clienţii casnici şi non-casnici din zona menţionată se va face astăzi începând cu orele 17.00.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.
În perioada realimentării cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.
Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al operatorului de distribuţie, respectiv Distrigaz Sud Reţele, la prefix local + 928.


 

Autor Redactia 13 Februarie 2012, 15:01 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii