Patru Mâini va renova 32 de locuri în cadrul celei de-a doua ediţii a campaniei de renovare De ajutor pentru tine și ai tăi

De Redactia 12 Septembrie 2014, 09:31 Comunicate
Patru Mâini, producător român de materiale de construcții pentru finisaje și integrator de servicii și soluții pentru personalizarea caselor, demarează în luna septembrie campania de renovare De ajutor pentru tine și ai tăi. În cadrul acesteia, în perioada septembrie – decembrie 2014, vor fi renovate cu sprijinul Patru Mâini 32 de instituţii de învăţământ, centre de plasament şi spitale (în special maternităţi şi secţii dedicate copiilor) din toată ţara.

Renovările sunt posibile cu ajutorul celor care au achiziţionat în perioada 1 aprilie – 31 august 2014 produsele Primus Macrogranular (adeziv alb pentru placări), Primus Extraflex (adeziv flexibil pentru placări) şi Primus AdeTerm Alb (adeziv alb pentru izolaţii termice), din al căror preţ a fost donat comunităţii locale câte un leu pentru fiecare sac vândut. Alături de clienţii Patru Mâini, în campanie sunt implicaţi şi angajaţii reţelei de magazine Dedeman şi membrii comunităţilor în care sunt realizate renovările.

Au început deja renovările pentru 6 prime locuri
din Timişoara (Grădiniţa nr. 23), Piatra Neamţ (Şcoala Gimnazială Cândeşti), Roman (Grădiniţa Colegiului Tehnic Danubiana), Botoşani (Şcoala nr. 10), Craiova (Grădiniţa Curcubeul Copilăriei) şi Alba-Iulia (Centrul Maternal Speranţa).

„ADN-ul brandului Patru Mâini conţine ceva foarte important, preluat de la oamenii care lucrează aici – ajutorul ca piatră de temelie pentru dezvoltare şi progres. Pentru că îi implicăm atât pe clienţii noştri (oferind pentru ei câte 1 leu la fiecare produs achiziţionat), cât şi pe cei din comunităţile în care ne desfăşurăm activitatea, renovările se întâmplă graţie tuturor acestor oameni minunați şi oferă un bun exemplu de urmat copiilor din şcolile şi grădiniţele pe care le ajutăm, pentru ca ei să poată creşte armonios. Iar cum anul acesta avem un ajutor şi mai pronunţat din partea autorităţilor locale, lucrurile nu pot decât să se desfăşoare şi mai bine decât până acum şi le vom putea oferi copiilor nişte spaţii frumoase pentru a învăţa sau a se juca.”
, a declarat Claudia Russu, Director de Marketing, Patru Mâini.

Vor urma alte 14 renovări în luna septembrie, din Bucureşti (Centrul de zi “Eu şi prietenii mei” şi Spitalul Grigore Alexandrescu – secţia de chirurgie), Iaşi (Grădiniţa cu program normal nr. 15), Bacău (Grădiniţa cu program prelungit nr. 17), Buzău (Şcoala Rubla), Cluj-Napoca (Grădiniţa de stat din Aschielul Mare), Baia Mare (Casa de copii nr. 1), Reşiţa (Grădinița Semenic), Bistriţa (Grădiniţa nr. 10), Focşani (Grădiniţa Albinuţa), Ploieşti (Maternitatea Ploieşti), Suceava (Cantina şi camera socială din Parohia Obcini) Constanţa (Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord) și Drobeta Turnu-Severin (Şcoala Gimnazială nr. 15).

În octombrie, se va lucra la Galaţi (Grădiniţa cu program prelungit nr. 17), Brăila (Centrul Social Lumina), Râmnicu Vâlcea (Centrul de copii cu dizabilităţi), Mureş (Grădinița cu program normal Berghia), Braşov (Colegiul Ţara Bârsei Prejmer), Târgovişte (Palatul Copiilor) şi Arad (Şcoala Gimnazială Secusigiu). Iar în noiembrie, la Vaslui (Spitalul Judeţean Vaslui – secţia TBC), Miercurea Ciuc (Grădiniţa Arany Alma), Tulcea (Isaccea – complex unităţi de tip familial cu copii abandonaţi), Slatina (Internat Colegiul Tehnic) şi Piteşti (Grădiniţa Primii Paşi).

Patru Mâini se află la cea de-a doua ediţie de renovări, după ce în 2013 a reuşit să reuşit să renoveze 28 de locuri din întreaga ţară, cu ajutorul a 239.000 lei şi a unui număr de 150 de voluntari din echipa Patru Mâini, magazinele Dedeman şi comunităţile beneficiare, dar şi a tuturor celor care au achiziţionat produsele aflate în programul De ajutor pentru comunitate.

Campania de comunicare pentru renovări este realizată de Rusu+Borţun Brand Growers, agenţie de strategie şi manifestare creativă de brand, având componente de in-store, PR şi online pe pagina de Facebook a Patru Mâini. Echipa care a contribuit la campania este formată din: Cătălin Rusu (Creative Director & Managing Partner), Mihaela Neaţu (Senior Creative), Andreea Țîmpea (Junior Art Director) şi Adriana Lungu (Business Manager).

Comunitatea celor care ajută cu ajutorul Patru Mâini se găseşte pe https://www.facebook.com/PatruMaini


 

Autor Redactia 12 Septembrie 2014, 09:31 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate