Masa rotundă „Oportunităţi de afaceri pentru femeile din regiunea Sud-Est”

De Redactia 20 Martie 2015, 06:16 Comunicate

Agenţia Naţională Antidrog împreună cu Loop Operations, parteneri în cadrul proiectului „ Egalitate pe piața muncii - Șansa TA la un viitor mai bun!”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, anunţă organizarea mesei rotunde "Oportunități de afaceri pentru femeile din regiunea Sud-Est", în data de 24 martie 2015, la hotel Millenium Business Center din Constanța, începând cu ora 11:00.

Masa rotundă "Oportunități de afaceri pentru femeile din regiunea Sud-Est" urmărește identificarea oprtunităților de afaceri existente în regiunea Sud – Est. Totodată, evenimentul face parte dintr-un demers mai amplu în cadrul căruia partenerii îşi propun sa realizeze o amplă analiză asupra problemei excluziunii sociale şi profesionale a femeilor aparţinând grupurilor vulnerabile, cauzată în special de absenţa unei educaţii adecvate şi a abilităţilor necesare pentru ocuparea unui loc de muncă.

De asemenea, un obiectiv important al mesei rotunde este acela de a  identifica soluţii pentru creşterea gradului de integrare a acestor persoane în câmpul muncii.

Astfel, la eveniment vor participa aproximativ 30 de persoane - reprezentanți ai autorităţilor publice locale şi centrale, ai organizaţiilor cu activitate relevantă în domeniul ocupării şi incluziunii sociale, membri ai societăţii civile, sindicatelor, patronatelor, asociațiilor de IMM-uri și camerelor de comerț din regiunea Sud - Est.

Proiectul ”Egalitate pe piața muncii - Șansa TA la un viitor mai bun!” caută să contribuie la creșterea oportunităților de angajare pentru femeile aparţinând grupurilor vulnerabile în vederea creării unei piețe a muncii inclusive și are ca principale direcții de acțiune următoarele:

- creşterea oportunităţilor de angajare pentru femeile aflate în situații de risc de excluziune socială;
- îmbunătățirea accesului egal la ocupare și construire a unei cariere de succes; - implicarea autorităților publice (centrale și locale) şi a altor organizaţii relevante (ONG-uri, asociațiilor de IMM-uri, sindicate, patronate, camere de comerț) în probleme ce țin de egalitatea de șanse și accesul egal al femeilor pe piața muncii; - derularea de studii relevante în domeniu.

Pentru înscrierea în cadrul mesei rotunde, dar şi pentru mai multe detalii legate de proiect şi parteneri, ne puteţi contacta la adresa de e-mail comunicare@loopoperations.ro

 

Autor Redactia 20 Martie 2015, 06:16 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii