Concurs de desene: Ziua Europei

De Europe Direct Braila 17 Februarie 2011, 22:23 Comunicate
Reprezentanta Comisiei Europene in Romania (RCE) invita elevii din scolile din Romania sa participe la un concurs de desene a carui tematica este Ziua Europei. Competitia se adreseaza elevilor din ciclul primar si cel gimnazial, care sunt invitati sa dezvolte creatii proprii, fara contributia altor persoane.

Acest concurs face parte dintr-o serie de actiuni desfasurate in "Anul European al Voluntariatului", motiv pentru care temele aferente acestei editii vor face referire la aceasta notiune. Actiunile defasurate in 2011 sub egida "Anului European al Voluntariatului" urmaresc sa atraga atentia cetatenilor europeni asupra importantei derularii activitatilor de voluntariat in comunitatile din care fac parte in alegerea unor schimbari in bine.

Lucrarile calificate pentru finala, precum si cele castigatoare vor lua parte la o licitatie al carei scop il reprezinta colectarea de fonduri menite sa ofere sprijin unor grupuri dezvantajate (copii cu diferite afectiuni medicale, orfani sau fara posibilitati materiale).

Termenul limita pentru trimiterea lucrarilor este 10 aprilie 2011.

Mai multe detalii aici.


 

Autor Europe Direct Braila 17 Februarie 2011, 22:23 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate