Aplicatia InfoCons - scanează codul de bare mai accesibila pentru utilizatori!

De Redactia 04 Noiembrie 2019, 21:04 Comunicate

aplicatia InfoconsVersiunea pentru Android a aplicației InfoCons, disponibilă GRATUIT pentru telefoanele cu Android și iOS, a primit o nouă actualizare, devenind accesibilă pentru o gamă mai largă de dispozitive. Accesează și tu PlayStore de pe dispozitivul tău și descarcă gratuit aplicația!

Descarca Aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile GRATUIT din PlayStore Andorid si vei putea:

1. Accesa o baza de date de peste 55.000 de produse, incepand de la produse alimentare, cosmetice, curatenie pana la produse electronice si electrocasnice, printr-o simpla scanare a codului de bare.
2. Depune o sesizare/solicita consultanta direct din meniul aplicatiei
3  Accesa din meniu Setul de Informatii Utile Pentru Consumatori, precum Telefonul consumatorului, Asigurări, Știați că...?, Drepturile Consumatorilor în UE, Iluminat mai bun!, Numere Utile, Călătorii, Cumpărături, Cutremure, Dicționar ingrediente (aditivi alimentari), Fenomene naturale, Incendii, Inundații, Produse financiar-bancare, Servicii de telefonie, Situații de urgență.
4. Accesa din meniu Dictionarul General pentru Consumatori al Aditivilor Alimentari
5. Accesa Testele Comparative realizate in cadrul consortiului I.C.R.T. - International Consumer Research & Testing si nu numai, cu privire la mii de produse si servicii
6.  Apela direct din aplicatie Numarul pentru Consultanta si Informatii in domeniul Protectiei Consumatorilor al InfoCons, 021 9615
7.  Accesa Informatii Utile pentru Calatorii in si din Uniunea Europeana, precum si informatii despre fiecare tara in parte, precum Conditii de intrare si regim de sedere, Conditii pentur eliberarea permiselor de munca, Siguranta si criminalitate, Amenintari teroriste, etc.
8.  Accesa contul tau de Membru Simpatizant al InfoCons direct din meniul aplicatiei.

Vino alaturi de noi! Ai scanat un produs si nu l-ai regasit in baza de date? Ajuta-ne sa actualizam baza de date cu produse noi!
Trimite-ne un e-mail in care sa atasezi fotografii cu eticheta produsului si detalii despre magazinul de unde l-ai achizitionat pe adresa aplicatie@infocons.ro, iar noi vom adauga in aplicatie informatiile de pe eticheta si aditivii alimentari!

 

Autor Redactia 04 Noiembrie 2019, 21:04 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii