Alătură-te „Băncii de Alimente” a Crucii Roşii

De Redactia 20 Decembrie 2010, 20:39 Comunicate
Braila- Banca de Alimente

Carrefour România a lansat în luna decembrie 2010, o nouă campanie de sensibilizare a opiniei publice cu privire la susţinerea Proiectului “Banca de Alimente”, al Crucii Roşii Române. Cunoscut deja clienţilor noştri, încă de la lansarea sa în septembrie 2009, misiunea acestui proiect umanitar este de a oferi hrană persoanelor vulnerabile:  familii fara venituri sau cu venituri foarte mici, persoane vârstnice, familii numeroase, familii monoparentale, persoane fără adapost, persoane cu dizabilităţi, persoane care suferă de boli cronice, tineri proveniţi din centre de plasament.

Proiectul Banca de Alimente s-a bucurat de susţinerea publicului larg, care a donat în primul an de proiect, peste  190 000 de kilograme de alimente ce au fost deja distribuite persoanelor afectate de foame şi sărăcie din toate zonele tarii. Întrucât în ultima perioada de timp numărul cererilor de sprijin primite din partea persoanelor vulnerabile, a crescut considerabil, Carrefour România şi Crucea Roşie Română, fac din nou apel la generozitatea clienţilor Carrefour. Pe toată perioada lunii decembrie, angajaţii Carrefour şi voluntarii CRR distribuie pliante şi oferă informaţii tuturor celor interesati să ajute cu hrană familiile nevoiaşe.

“Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie pentru fiecare din noi. Este regretabil faptul că  foarte mulţi  oameni, sufera de foame chiar si in aceste zile. Avem convingerea că generozitatea  românilor ii va ajuta si de data aceasta pe cei nevoiaşi să aiba o masa demna de Sarbatori”, a declarat directorul general al Crucii Roşii Române, dnul Ioan Silviu Lefter.

În prezent, proiectul Banca de Alimente se desfasoară în 23 de hypermarketuri Carrefour din Arad, Braila, Braşov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanţa, Focşani, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava şi Drobeta Turnu Severin, precum şi in supermarketul Carrefour Market din Bacau. Alimentele colectate în aceste judeţe sunt distribuite şi în celelalte localităţi din ţară către persoanele nevoiaşe. 

Carrefour România alături de Crucea Roşie Română prin proiectul Banca de Alimente luptă împotriva foamei şi a consecinţelor acesteia aducând hrană şi speranţă în casa fiecărui om sărac.


 

Autor Redactia 20 Decembrie 2010, 20:39 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate