Se deschide Clubul Oamenilor Singuri

De Redactia 31 Ianuarie 2017, 12:13 Comunicate

Clubul oamenilor singuri

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila organizează începând de vineri, 3 februarie 2017, ora 17.00, Clubul Oamenilor Singuri, proiect coordonat de Eduard Claudiu Brăileanu, șef serviciu în cadrul Bibliotecii. Clubul reprezintă un concept ce are ca scop aducerea persoanelor singure împreună, persoane educate, cu mintea deschisă și dornice să cunoască oameni noi în compania cărora să petreacă timp de calitate.

Inițiatorul proiectului, Eduard Claudiu Brăileanu, lansează invitația: “ Îi aşteptăm la CLUB pe toţi cei care se simt singuri pentru a petrece momente plăcute în preajma semenilor cu aceleaşi griji. De ce să stai singur/ă acasă în loc să te distrezi cu noi, la atelierele noastre de dansuri de tot felul, ori la evenimente culturale.

Regulamentul clubului nostru:
Art. 1. Tristețea nu este tolerată. Primim, în schimb, multe zâmbete și gânduri pozitive.
Art. 2. Bunul simț și respectul reciproc nu sunt opționale.
Art. 3. Vânzările sau promovările de produse, indiferent de cât de ”minunate” ar fi ele, nu ne interesează. Aici intră și faimoasele MLM-uri .
Art. 4. Încurajăm preocupările culturale ale membrilor noștri. De aceea, vom promova recomandările de lectură, spectacolele de teatru, concertele, evenimentele organizate de instituții publice sau entități private.”

 

Autor Redactia 31 Ianuarie 2017, 12:13 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii