255.000 de elevi din aproximativ 700 de scoli din 15 orase au fost invitati de Carrefour sa deseneze !

De Redactia 16 Decembrie 2010, 22:15 Comunicate
Ca in fiecare an Carrefour sarbatoreste Craciunul antrenand elevii claselor I-VIII (din Bucuresti si Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Buzau, Sibiu, Arad, Drobeta) sa deseneze si sa castige zeci de mii de premii.

Premiile cele mai mari, la care au visat toti copiii, cele 15 excursii la Disneyland sunt oferite de Carrefour Romania, PEPSI, Procter&Gamble si Omnitoys si impartite in fiecare oras in care exista un hypermarket Carrefour. Astfel 15 elevi talentati si norocosi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris, alaturi de personajele din desenele animate preferate si bucurandu-se de diferitele jocuri si spectacole, special create pentru ei.

Elevii au fost invitati la aceasta editie sa-si foloseasca imaginatia desenand pe plansele distribuite in toate scolile participante la actiune, conform temei “Mos Craciun aduce daruri de la Carrefour!”. Desenele micilor artisti vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din cele 23 de hypermarketuri Carrefour in toata luna decembrie.

La concurs au participat aproximativ 255.000 elevi, clasele I-VIII, de la 700 de scoli care au primit planse in cele 15 orase

Din Braila au participat 30 de scoli si 10700 de elevi. Festivitatea pentru elevii braileni a avut loc joi 16 decembrie  in cadrul Carrefour Braila.

Marile premii sunt :
-  Premiul I - 15 excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour, Pepsi, Procter&Gamble, Omnitoys  si impartite in fiecare oras unde exista un hypermarket Carrefour.
- Premiul II -  15 sisteme informatice, oferite de Carrefour
- Premiul III - 17 biciclete oferite de Carrefour si Eurosport DHS;
- Mentiuni clasele I-IV – 17 DVD playere/CD radio playere, oferite de Carrefour Romania;
- Mentiuni clasele V-VIII – 17 aparate foto, oferite de Carrefour Romania;
- Mentiuni speciale – 150 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei oferite de Carrefour Romania

Premii de participare: aproximativ 35.700 de produse vor fi oferite ca premii de participare elevilor din clasele castigatoare.

Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Apollo Mod Distribution,  Colgate, De Silva, Eurosport DHS, Henkel, Herlitz Romania, Nestle Romania, Omnitoys Parmalat, PEPSI, Pigna, Procter&Gamble, Savcom, Scribant Distribution, TOPC&S Distribution.

“Ne bucuram ca am mobilizat atat de multi elevi sa deseneze si sa sa ne impodobeasca magazinele cu lucrarile lor toata luna decembrie. Este o actiune educativa foarte draga noua si pentru a-i recompensa Mos Craciun va aduce de la Carrefour excursii la Disneyland si zeci de mii de alte premii. Le multumim copiilor pentru participare si le uram Sarbatori fericite alaturi de cei dragi lor!” - Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour Romania.


 

Autor Redactia 16 Decembrie 2010, 22:15 Comunicate
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

libris.ro

 

 

Publicitate