Salonul internațional de automobile București (SIAB), 23 martie-1 aprilie 2018

De Redactia 21 Martie 2018, 22:48 Auto

siab 2018SALONUL INTERNATIONAL DE AUTOMOBILE  BUCUREȘTI (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, are loc între 23 martie și 1 aprilie, la Centrul Expozițional Romexpo.

SIAB este recunoscut de către Organizația Internațională a Constructorilor de Automobile (OICA), fiind listat în calendarul oficial al acesteia.

Ediția din 2018 a SIAB va fi organizată de către Romexpo în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și în parteneriat cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA).

La 11 ani distanța de la ediția precedentă, desfășurată în 2007, SIAB, evenimentul, emblemă al industriei auto din România, își asteapta vizitatorii în noile spații expozitionale Romexpo, pavilioanele B1, B2 si B3, care beneficiaza de dotări și facilitati de nivel internațional. Cu o suprafață totală de 27.000  mp,  noile pavilioane se transformă cu ocazia SIAB 2018, într-un spațiu modern si versatil.

SIAB 2018 își propune să acopere toate subdomeniile industriei auto, astfel încât să ofere publicului specialist cât mai multe perspective la zi ale pieței de profil. De la producători și importatori de autoturisme, autovehicule comerciale ușoare, vehicule speciale, autovehicule cu două sau trei roți,  trailere, până la componente și accesorii pentru autovehicule, distribuitori de produse si concepte noi pentru E-mobility si furnizori de servicii auto, toți sunt invitați să expună în cadrul SIAB 2018, pentru a garanta publicului un eveniment auto de anvergură internațională. Așadar, “spectacolul  auto” se adresează atât specialiștilor din industrie și profesioniștilor de pe piață, cât și publicului larg sau pasionaților din domeniul auto.

Evenimentul va căuta să integreze toate aspectele mobilității, fiind expuse tehnologii pe care industria auto le propune pentru reducerea poluării din marile orașe, dar și servicii și furnizori pentru servicii de mobilitate.

Program de vizitare SIAB

- Ziua presei: 23 martie, între orele 10:00 si 19:00;
- Program pentru public, 24 martie–1 aprilie:
Luni-vineri, între orele 10:00 și 20:00
Sâmbătă–duminică, între orele 10:00 și 19:00

Loc de desfășurare: Centrul Expozitional Romexpo-pavilioanele: B1, B2, B3

Bilet intrare:
- Adulti/studenti: 30 lei/zi
- Intrare  gratuita: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate

Acces:
- Pietonal:  Porțile  A,  B,  C  si  D,  cu  intrare  dinspre:  Piata  Presei  libere,  Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;
- Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 3 lei/ora

Repere SIAB 2018:
• 27.000 mp - spațiu de expunere la interior
• 2 săli de conferință dotate la standarde internaționale
• peste 20.000 mp - spațiu de expunere la exterior
• spațiu amenajat pentru drive-test mașini electrice
• spațiu destinat traseelor off-road
• 2000 de locuri de parcare cu acces facil din Bulevardul Expoziției și Strada Parcului
• evenimente conexe de interes atât pentru vizitatorii specialiști, cât și pentru firmele expozante: sesiuni de off-road, drive-test și workshop-uri cu teme de interes pentru vizitatorii specialiști și pasionații de automobile.

Mai multe informații despre SIAB 2018, pe:
- pagina web - www.siab.ro
- FACEBOOK - @SIAB2018

În weekendul de debut al SIAB, în Centrul Expozițional Romexpo au loc alte două evenimente  dedicate  profesioniștilor, dar și publicului larg, Salonul Nautic Internațional București (târg dedicat domeniului nautic) și Fishing&Hunting Expo (târg de pescuit și vânătoare).

 

Autor Redactia 21 Martie 2018, 22:48 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii