Salonul Auto de la Frankfurt: Noul Duster, vedeta standului Dacia

De A.Frangu 28 August 2013, 15:58 Auto
Noul Duster va fi prezentat in premiera la cea de-a 65 editie a Salonului Auto de la Frankfurt. Noul model marchează o evolutie în ceea ce priveste designul, accentuând şi mai mult valenţele sale 4x4, fără a renunţa la atributele care au contribuit la succesul incontestabil al predecesorului său.

Partea frontala a Noului Duster este mai expresiva, calndrul restilizat include o noua grilă cu bandouri cromate, încadrată de noile blocuri optice, evolutii care pun in valoare Noul Duster ca fiind un vehicul stabil si robust, un veritabil 4x4.

"Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clientii nostri, păstrând totodată proportiile initiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4x4 ale vehiculului, fără a renunta la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster îsi reafirmă caracterul puternic dar îsi păstrează genele sale initiale" a spus David Durand, Director de Design al gamei Dacia.

Noile bare de pavilion longitudinale, care poartă inscriptia Duster, accentuează caracterul de SUV al autovehiculului, iar noile jante de aluminiu 16’’ cu aspect „dark metal” alături de pneurile "Mud and Snow" dau un plus de dinamism Noului Duster.

În partea din spate, blocurile optice noi reiau linia stilistică a părtii frontale, în special prin prezenta elementelor cromate. Ornamentul de eșapament cromat, precum si noua inscriptie "4WD", completează evolutiile de design exterior si reafirmă personalitatea puternică a noului Duster.

Sursa: Amos

 

Autor A.Frangu 28 August 2013, 15:58 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Litera 13  carti pdf gratis

 

 

Publicitate