Programul Rabla prelungit pentru persoane juridice şi instituții publice pana pe 30 septembrie 2014

De A.Frangu 20 August 2014, 19:50 Auto
Programul ”Rabla” a fost prelungit pâna pe 30 septembrie 2014 pentru persoanele juridice si institutiile publice. Prelungirea a fost dispusa de presedintele Administrației Fondului pentru Mediu. Dosarele se depun la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, mentioneaza un comunicat al institutiei.

Redam integral comunicatul:

Preşedintele Administrației Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a dispus prelungirea sesiunii de depunere şi validare a dosarelor pentru persoanele juridice şi instituțiile publice din Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2014. Dosarele se vor depune la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, iar  termenul limită de depunere a acestora este 30 septembrie 2014.

Persoanele juridice şi instituțiile publice interesate pot consulta Ghidul de finanțare publicat pe site-ul instituției noastre în care sunt prevăzute atât condițiile de eligibilitate, cât şi documentaţia necesară pentru înscrierea în program. Lista persoanelor juridice şi a instituțiilor publice, validate să participe în programul „Rabla 2014”, va fi publicată pe site-ul instituției (www.afm.ro).

Informatii suplimentare:

Prin Programul "Rabla", Administraţia Fondului pentru Mediu a emis 3.000 de tichete pentru persoanele juridice şi instituţiile publice. În cele patru etape anterioare de evaluare și validare a dosarelor depuse de persoanele juridice şi instituţiile publice în Programul "Rabla 2014" au fost analizate în total 998 dosare dintre care 388 de dosare au fost acceptate pentru 1575 autovehicule şi 610 dosare au fost respinse.

Pentru stimularea achiziționării autovehiculelor cât mai prietenoase cu mediul, se oferă posibilitatea acordării, pe lângă prima de casare, a unui eco-bonus în valoare de 500 lei pentru:
•  achiziționarea unui autovehicul nou, încadrat în norma de poluare Euro 6;
•  achiziționarea unui autovehicul nou, al cărui motor generează o cantitate de emisii de CO2 mai mică de 100g/km;
•  achiziționarea unui autovehicul nou, cu sistem de propulsie hibrid.
 
La achiziționarea unui autovehicul de acest tip, se poate acorda, pe lângă prima de casare, o reducere în cuantum de maximum 1.000 lei, rezultată prin cumulul a cel mult două eco-bonusuri.

 

Autor A.Frangu 20 August 2014, 19:50 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate