Guvernul a aprobat prelungirea valabilitatii Programelor de transport public judetean si a licentelor de traseu aferente acestora

De Frimu Ghinea 17 Aprilie 2013, 16:24 Auto
In 16 aprilie 2013, ora 12,00, a avut loc sedinta guvernului. Conform informatiei de presa data publlicitatii, in cadrul sedintei a fost aprobata Ordonanta de urgenta pentru prelungirea valabilităţii licenţelor de traseu şi a programelor de transport public judeţean.

La data de 30.04.2013 expiră perioada de valabilitate a programelor de transport public judeţean şi, implicit, a licenţelor de traseu. Întrucât transportatorii au contestat Ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor şi al ministrului Transporturilor şi Infrastructurii nr. 240/1614/2012, iar Curtea de Apel Piteşti a suspendat executarea acestui Ordin, procedura de atribuire a traseelor din Programul judeţean de transport 2013-2019 a fost suspendată.

Deoarece data soluţionării pe fond a cauzei este incertă, este necesară prelungirea valabilităţii Programelor de transport public judeţean, precum şi a licenţelor de traseu aferente acestora. Este ceea ce reglementează prezentul act normativ adoptat de Guvern, se precizeaza in informare.

 

Autor Frimu Ghinea 17 Aprilie 2013, 16:24 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate