Din 23 mai 2013 RAR are numar unic de programari la nivel national

De Alexandrina Iordache 23 Mai 2013, 08:37 Auto
Începând cu 23 mai 2013, programările la Registrul Auto Român se vor face la numărul unic la nivel naţional - 021/9672 se precizeaza in comunicatul de presa dat publicitatii. Directorul Registrului Auto Român, George-Adrian Dincă, a decis implementarea proiectului "call-center naţional", proiect care face parte din strategia de dezvoltare a Registrului.

Astfel, se reconfigurează modul în care clienţii Regiei îşi fac programările la activităţile RAR-RA. Orice persoana care doreşte să aibă acces la serviciile RAR, va apela 021/9672, indiferent de domiciliu sau zona din ţară în care se află.

Avantajele numărului unic de programări sunt: încărcarea uniformă a reprezentanţelor RAR, accesul rapid al clientului la operatorul care efectuează programarea telefonică, alternativa programării în judeţe limitrofe, dacă intervalul de aşteptare este mai mic. De asemenea, timpul de reacţie va fi foarte scurt şi acţiunile uniforme în cazurile de creştere temporară a numărului de solicitări de programare.

Programul funcţionează în paralel cu programările on-line, pe site-ul www.rarom.ro.

 

Autor Alexandrina Iordache 23 Mai 2013, 08:37 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate