Auto.ro lanseaza serviciul de plata a rovinietei si prin SMS

De AmosNews 18 Iulie 2013, 08:30 Auto
Auto.ro lanseaza plata rovinietei prin SMS, în completarea serviciului de plata a rovinietei prin card bancar. Soferii pot sa achizitioneze si sa primeasca rovinieta instantaneu, prin intermediul aplicatiei Auto.ro, powered by Vodafone.

Prin intermediul sectiunii Rovinieta din cadrul aplicatiei gratuite de mobil Auto.ro, soferii pot pleca linistiti la drum, deoarece au posibilitatea sa achizitioneze toate tipurile de roviniere existente prin intermediul cardului bancar, precum si rovinietele pentru o zi sau 7 zile, prin plata cu SMS.

Astfel, soferii au posibilitatea sa comande rovinieta rapid si usor, alegându-si tipul rovinietei si modalitatea de plata preferata. Contravaloarea rovinietei se achita direct din telefon, facând economie de timp si evitând situatiile unor eventuale amenzi, respectiv retinerea certificatului de înmatriculare al vehiculului utilizat fara rovinieta valabila, proiect aflat în propunerea guvernantilor.

Aplicatia este extrem de utila mai ales în situatia în care soferii se afla deja la drum si nu au rovinieta platita, achizitia acesteia fiind virtual instantanee; se primeste instantaneu prin SMS si prin e-mail în cazul platii prin card bancar.

“Am dezvoltat facilitatea de plata a rovinietei prin SMS, astfel încât utilizatorii sa poata opta pentru modalitatea de plata preferata: prin SMS sau prin card bancar, acesta modalitate bucurându-se deja de un real succes în rândul soferilor. Serviciul de plata a rovinietei vine în completarea serviciului automat de notificare “Masina mea” privind termenele de expirare a rovinietei, a asigurarilor, a datei scadente la rata masinii si a serviciilor conexe”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicatia Auto.ro este gratuita si are 170.000 de descarcari, aflându-se atât în topul preferintelor soferilor cu iOS, înregistrând 65.000 descarcari în Apple Store, cât si pe Android, înregistrând 105.000 descarcari în Google Play. Este recunoscuta si de specialisti atât prin nivelul de popularitate la care a ajuns, cât si prin distinctiile obtinute la competitiile de mobile din România: premiul 1 “Best use of location services” în cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 la “Utilities” în cadrul Mobile Conference 2013.
Despre aplicatia Auto.ro

Echipa Auto.ro a dezvoltat aplicatia auto numarul 1 din România ce ofera servicii utile oricarui utilizator de smartphone care functioneaza cu iOS sau Android.

Aplicatia Auto.ro ofera urmatoarele facilitati:
- Localizare servicii auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, parcari, statii ITP, asistenta rutiera si tractari, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto;
- Masina mea: se primesc notificari atunci cand expira RCA, ITP, rata lunara sau alta alerta dorita;
- Plati: plata rovinietei direct din aplica?ie atât prin card bancar, cât si prin SMS;
- Anun?uri vânzare-cumparare masini noi si second hand: utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge anunturi auto direct de pe telefonul mobil, sa salveze anunturile favorite si sa creeze alerte; calculatorul timbrului de mediu.

Aplicatia Auto.ro este gratuita si s-a pozitionat drept solutia ideala care vine în sprijinul soferilor români. Este o aplicatie utila, prima din România care ofera utilizatorilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul în care se afla, prin indicarea distantei, directiei si sensului de mers. Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, se poate edita, evalua si adauga recenzii, ofera date de contact si promotii, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

 

Autor AmosNews 18 Iulie 2013, 08:30 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate