Auto.ro lanseaza serviciul ”Plateste amenda”

De AmosNews 05 Septembrie 2014, 08:03 Auto
Auto.ro lanseaza în parteneriat cu Libra Internet Bank serviciul “Plateste Amenda”, fiind singura facilitate din România care permite plata amenzii de circulatie auto, prin card bancar, direct din telefon.

Soferii au acum posibilitatea sa achite, oricând si oriunde s-ar afla, contravaloarea amenzii auto din aplicatia Auto.ro. Tranzactia se proceseaza rapid si sigur prin serviciul de plati online furnizat de Libra Internet Bank.

Aplicatia este extrem de utila soferilor care au amenzi de platit si opteaza sa plateasca jumatate din minimul amenzii prevazute de lege, fiindu-le mai usor sa se încadreaze în termenul de 2 zile lucratoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece o pot plati de oriunde si la orice ora.

Procesul de plata a amenzii auto din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu, rapid si sigur: Soferii completeaza datele procesului verbal, achita prin card bancar si primesc confirmarea, respectiv dovada platii prin e-mail. Fiind în format electronic, dovada platii amenzii poate fi regasita cu usurinta în caz de necesitate. Platforma ofera utilizatorului posibilitatea sa aleaga localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) catre care se va face plata.

“Tehnologia ne da posibilitatea sa accedem la servicii de plata mai avansate, care sa raspunda adecvat stilului de viata tot mai alert si dinamic al utilizatorilor. Astfel, oferim soferilor posibilitatea de a beneficia de un nou sistem de plata mobile. Implementarea platii amenzii din telefonul mobil vine în completarea serviciilor de plati auto utilizate cu succes: Rovinieta, RCA, Parcare”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.
 
Serviciul de plata a amenzii de circulatie este disponibil momentan în resedintele de judet din tara si în cele 6 sectoare din Bucuresti. Într-o faza urmatoare, serviciul va fi extins la nivelul întregii tari.

Despre aplicatia Auto.ro

Auto.ro este singura aplicatie de mobil din România prin care îti platesti amenda auto. Are peste 360.000 de instalari din Google Play si App Store, peste 2.800 de recenzii si se instaleaza gratuit.

Este una dintre cele mai populare aplicatii din portofoliul de aplicatii mobile sustinute de Vodafone România si detine mai multe premii câstigate în cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” în cadrul Mobilio Awards 2013, locul 2 în cadrul Mobile Awards 2013.

Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone ofera servicii utile oricarui sofer utilizator de smartphone, functional cu sistem de operare iOS sau Android:

- Plati auto: Amenda, Rovinieta, RCA, Parcare
- Cerere Service: se primesc oferte de reparatie a masinii, Revizie sau ITP
- Masina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
- Locatii auto (>30,000): benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ATM-uri, etc.
- Masini noi si second hand: peste 20.000 de anunturi.

Auto.ro app pentru Android: http://bit.ly/up-gplay
Auto.ro app pentru iOS: http://bit.ly/up-iPhone

 

Autor AmosNews 05 Septembrie 2014, 08:03 Auto
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii

 

Publicitate